Citește Descrierea Oficială

Licență în Teatru și Teatrul Muzical

La BSC, profesori de teatru știe că abilitățile de producție sunt cel mai bine învățate prin participarea activă în sala de clasă și pe scena. Punem o importanță egală în învățare și de a face, și studenții noștri sunt bine pregătiți pentru muncă absolvent și pentru o carieră în teatru profesional și educațional - sau pentru orice cale aleg. Precum și artiștii interpreți sau executanți recunoscute la nivel național, avem în mod regulat majors de teatru merge pe pentru a deveni medici, avocați, administratori de arte, educatori, și mai mult.

Aici e ceea ce face deosebit de teatru la BSC

Departamentul nostru este o comunitate mică de studenți și profesori, în dragoste cu ceea ce fac ei. Ei vor ajuta să găsiți pasiunea ta, de a descoperi ceea ce iti place sa faci, și de a dezvolta abilitățile dumneavoastră de a cea mai mare potențialul lor.

 • Noi finaliza patru productii mari în fiecare an și șase până la zece producții conduse de elevi. Asta înseamnă că veți obține o mulțime de oportunități de a învăța întregul proces de hands-on, inclusiv actorie, setați și design de iluminat, costume, coregrafie, managementul companiei, și dramaturgie.
 • Studenții Teatru sunt active în producții de-a lungul lor de patru ani de la BSC; boboci sunt încurajați să se implice la fel de îndată ce sosesc în campus.
 • Unica noastră ianuarie E-Term vă oferă patru săptămâni pentru a lucra la un proiect de teatru, să ia o clasă de auditie, scrie o piesă de teatru, sau explora ceva care vă interesează.
 • Oferim o licență în arte de teatru și un BA în teatru muzical. Clasele sunt prevăzute pentru studenții interesați de o carieră în artele spectacolului și pentru cei care se apropie de teatru cu un interes mai general.

Învățare Rezultate

La finalizarea majore Teatru Arte, elevii vor fi capabili să:

 • Îndeplini obiectivele care acționează și tactici
 • Executa modele de teatru, folosind tehnologia adecvată
 • Funcționează cu succes ca un membru al unui ansamblu

La finalizarea Teatrul Muzical majore, elevii vor fi capabili să:

 • Îndeplini obiectivele care acționează și tactici
 • Executa modele de teatru, folosind tehnologia adecvată
 • Funcționează cu succes ca un membru al unui ansamblu
 • Integra analize muzicale și performanță

Teatru Burse

În fiecare primăvară, Departamentul de Teatru găzduiește o zi bursa, pentru a permite potențialilor studenți posibilitatea de a concura pentru diverse premii financiare oferite de divizia. Auditii pentru teatru sunt sâmbătă 15 februarie 2014.

Burse de teatru sunt acordate pe baza unui auditie si interviu cu facultatea de teatru. Pentru teatru muzical, auditia este format din șaisprezece măsuri fiecare din cele două melodii Broadway / Off Broadway și una monolog de nu mai mult de un minut în lungime. Auditionees ar trebui să aleagă materialul aproape de vârsta și experiența lor - te rog, nu Shakespeare sau dialecte. Nu sunt CD-uri. Un acompaniator vor fi furnizate. Pentru teatru, auditia constă din două monologuri de nu mai mult de un minut în lungime fiecare. Fiecare auditionee ar trebui să ofere un headshot 8 X 10, împreună cu un CV si scrisori de sprijin.

Toate auditionees va participa la jocurile de teatru și au posibilitatea de a interviu unu-la-unu cu un membru al facultatii de teatru. Studenții interesați în teatru tehnică și design ar trebui să aduc cu ei un portofoliu de munca lor.

Program predat în:
Engleză

Vezi 9 mai multe cursuri de la Birmingham-Southern College »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
4 anii
La zi
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019