Read the Official Description

De licență (Hons) în Asistență Socială și Administrația Socială

O Licențiat în Asistență Socială și Administrația Socială (BSWSA) Programul oferă o formare profesională de licență de 4 ani, pentru a pregăti lucrători sociali, administratori sociali și factorii de decizie politică socială care sunt dedicate și dedicat îmbunătățirii condițiilor umane, mediile sociale și bunăstarea subiectivă.

Aplicarea cunoștințelor din domeniul științelor sociale derivate din disciplinele de antropologie, sociologie, psihologie, ecologie, economie, politică, filosofie, studii juridice și de cercetare științifică, suntem dedicați calității, interactiv, comunitate conectată și educație bazată pe dovezi.

Absolvenții vor fi echipate cu profesionale cunoștințe, aptitudini și valori, precum și încrederea și competențe pentru a răspunde provocărilor prezentate de schimbările sociale și economice rapide în China și în alte părți ale lumii.

Pe măsură ce lucrările sociale provine din Occident, suntem pe deplin conștienți de necesitatea educației indigene menținând în același timp o perspectivă globală.

BSWSA101

Curriculum

Acesta este un program full-time care să conducă la gradul de licență de Asistență Socială și Administrare Socială (Onoruri). Studenții sunt obligați să completeze 132 uniits în cadrul structurii curriculum-ului, după cum urmează:

BSWSACurriculumStructure

* Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați http://uic.edu.hk/en/ar/staff/undergraduate-handbook/21088-undergraduate-handbook-2016-2017-for-2016-admission

Perspectivele de carieră

Asistență Socială și Administrarea socială: o profesie în curs de dezvoltare rapidă în China

În procesul de construire a unei societăți stabile, armonioase pentru bunăstarea cetățenilor ei, China este în mare cerere de lucrători sociali instruiți profesional și administratori sociale, și este sigur că perspectiva de carieră pentru absolvenții noștri este foarte promițătoare. Oportunități de angajare în China, în 2006, o declarație de politică a fost lansat la al 6-lea Congres Național al Partidului Comunist al 16-lea din China Comitetului Central. Această declarație politică a proclamat că o forță de "mare" de asistență socială a fost necesară pentru a ajuta la construirea unei societăți armonioase. De atunci, statutul profesional al lucrătorilor sociali este recunoscut în mod oficial și posturi de lucru sociale încep să se stabilească în cadrul structurii guvernamentale. Guvernele din numeroase orașe, cum ar fi Shanghai, Beijing, Guangzhou, și Shenzhen, joacă un rol de lider în subvenționarea proiectelor de asistență socială.

Prin aceeași politică Ministerul Afacerilor Civile se angajează să dezvolte o forță de muncă mai bine administrația socială, denumit în general ca Forța de muncă pentru afaceri civile, pentru a administra dispozițiile de securitate socială, în caz de dezastre, îngrijirea persoanelor în vârstă și dezvoltarea de cartier. Administratorii sociale vor lucra mână în mână cu lucrătorii sociali ca un sistem mai bun de bunăstare se dezvoltă.

lucrătorii sociali și administratorii sociale sunt, de asemenea, în cerere, în alte servicii publice, inclusiv servicii de asistență medicală, servicii educaționale, servicii juridice și judiciare, serviciile de locuințe low cost și multe alte domenii.

absolvenți SWSA sunt bine recunoscute pentru competențele lor profesionale și competențe de specialitate. Traiectoria dezvoltării carierei lor este promițătoare. oportunități de locuri de muncă există în diferite departamente guvernamentale și o gamă largă de agenții de asistență socială publice și private și instituții. Unii dintre acești absolvenți de a continua să urmeze studii postuniversitare în China, Hong Kong, sau de peste mări. Alți absolvenți muta în carieră, care includ

  • Afaceri civile și de asistență socială: securitatea socială, serviciile de familie, copii și tineret, asistență socială școlară, servicii de vârstă, servicii de reabilitare, asistență socială medicală, asistență socială și medico-legale de dezvoltare comunitară
  • management social și administrație: coordonarea și managementul serviciilor de planificare socială și de cercetare socială
  • Cariere care lucreaza cu oameni: resurse umane, relații publice, de asigurare și
  • Servicii clienți.

Parteneriate strategice

Un parteneriat strâns între Departamentul de Asistență Socială al Universității Baptiste din Hong Kong (HKBU), un pionier în formare de asistență socială în teritoriu, iar SWSA a fost dezvoltat de la înființarea noastre. Planul de învățământ al programului este aprobat de către colegul de asistență socială HKBU de la care este numit un membru al facultatii pentru a servi în calitate de examinator nostru extern.

In ceea ce priveste partenerii locali de servicii ne-am alăturat mână cu Luixiang Street Oficiul pentru Zhuhai și Consiliere-acțiune al Consiliului Hong Kong vecinătate a înființat Asociația de vecinătate Kangning reciprocă-Aid Zhuhai.

Recent, Centrul de bunăstarea Zhuhai sociale a programului și au lucrat la o serie de proiecte, inclusiv Serviciului de Pre-Școala Specială Educație, servicii de reabilitare și generale Servicii de asistență socială.

Timp de 3 ani consecutivi începând cu anul 2011, am organizat la Centrul Bunăstării o serie de workshop-uri și programe de formare privind serviciile pentru persoanele în vârstă. Printre participanți au inclus administratorii agențiilor de servicii în vârstă și licențiat de profesioniști de asistență socială în Zhuhai. In ultimul timp, suntem desemnați să opereze un proiect de pionierat al outreaching servicii de asistență socială la toate (16) Case publice Vârstnici din Zhuhai.

În 2013, Colegiul a încheiat un acord de parteneriat strategic cu orașul Zhuhai și, printre alte zone care ajută orașul să continue dispoziții de asistență socială este evidențiată.

SWSA a stabilit, de asemenea, o cooperare strânsă cu un număr de universități de peste mări în special instituțiile membre ale Colegiului Privat Consiliului Minnesota (MPCC).

De la Augsburg Colegiul Dr. Christina Erickson, a venit să se alăture munca noastră ca bursier vizita in semestrul de primavara al anului 2012. A predat două cursuri de asistență socială și a ținut prelegeri la o serie de ateliere de lucru și colegiu evenimente extra-curriculare.

Avem planuri de a elabora în continuare acorduri cu universități regional și internațional pentru a organiza cursuri de vară, schimburi și opțiuni de studiu în străinătate. oportunități de plasare în Statele Unite ale Americii, Canada, Singapore și Taiwan, etc. vor fi explorate.

Programul SWSA la UIC este de asemenea membru: Asociația Internațională a Școlilor de Asistență Socială

  • Din Asia și Pacific, Asociația pentru Educație Socială Muncă
  • China Federația de lucru Educație Socială și Comitetul permanent sudul Chinei Regiune
BSWSA102
Program taught in:
Engleză

See 22 more programs offered by United International College »

Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
4 anii
La zi
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
End Date