De licență (bas) în educația timpurie a copiilor

Generalități

3 locații disponibile

Programul de descriere

Privind pentru a face o diferență în lumea noastră de mâine prin educarea copiilor de azi? Luați în considerare obținerea ta diplomă de licență în educație timpurie copilarie.

Absolvenții noștri dețin un Bachelor of Science în educație timpurie copilarie cu Florida Prekindergarten / Primar (Prek-3) de certificare a cadrelor didactice, o aprobare de lectură (K-12), precum și o aprobare de invaliditate pre-K. Englezii pentru vorbitori de alte limbi (ESOL) aprobare (K-12) pot fi obținute prin luarea de o clasă suplimentară.

O Bachelor of Science în Educația timpurie Programul oferit prin departamentul profesorilor se concentrează asupra dezvoltării copiilor de la vârsta de 3 ani, prin clasa a treia, cu accent pe componentele sociale, emoționale, cognitive și lingvistice de dezvoltare a copilului. Acesta este proiectat pentru absolvenții de gradul asociat de a construi pe competențe pentru pozițiile de educație timpurie care necesită o diplomă de licență. absolvenți CF BS vor fi eligibile pentru a aplica pentru certificarea cadrelor didactice în domeniul educației și mențiuni-Prek primar în lectură (K-12), engleză pentru vorbitori de alte limbi (ESOL, K-12) * și Prekindergarten handicap.

Studentii pentru aceste programe trebuie să fi finalizat fie un asociat în Arte, asociat în științe sau asociat în Științe aplicate într-un domeniu adecvat, un GPA de 2,5 sau mai mare, un punctaj de trecere la examenul de cunoștințe generale și arată finalizarea cu succes a urmând cursuri de: EDF 2005 Introducere în predarea profesiei, EDF 2085 Introducere în diversitate pentru educatori și EME 2040 Introducere în tehnologia pentru educatori. Un minim de 60 de credite de la gradul asociat studentului va conta spre finalizarea programului. Educație suplimentare generale și / sau cursuri de specializare tehnice pot fi necesare.

Un grad de C sau mai bună este necesară în toate cursurile de specializare tehnică, de bază de program și de program, precum și toate cursurile utilizate pentru a satisface cerința lui Gordon Rule.

Trecerea studenților în programe de bacalaureat, cu un grad AA sau mai mare, nu trebuie să îndeplinească cerințele noastre de învățământ general, cu excepția nivel de colegiu limba engleză și Gordon regulă matematică. Acești elevi trebuie să fi finalizat cu succes, cu un grad de C sau mai bine, cel puțin un nivel de colegiu limba engleză și un curs regulă matematică Gordon. Cursuri de învățământ general, trebuie în total 36 de credite. AA sau mai mare grad trebuie să fie de la o instituție acreditată, dar poate fi publice, private și / sau în afara statului.

finalizarea cu succes a cursurilor cu componente de plasare de observare sau de câmp atribuite include, dar nu se limitează în mod necesar la, finalizarea toate documentele, întâlnire termene și responsabilități profesionale asociate cu teren / experiențe clinice. Elevii pot fi necesare pentru a obține și de a trece un FDLE nivel II de screening de fond, precum și orice alte cerințe bazate pe site-ul, înainte de a începe experiența pe teren. Orice student care nu trece proiectii de fundal necesare pot alege să se retragă din cursul și pierde toate taxele.

  • Mențiunea ESOL este parțial infuzat și necesită două cursuri de sine stătătoare: LIN 2740 și EDF 2085; care sunt cerințele programului. Atestărilor de citire si de handicap PREKINDERGARTEN sunt infuzată în cele 36 de credite.

Cerințele de absolvire pentru acest program sunt un GPA de 2,5, care trece de toate cursurile profesionale cu un grad de C sau mai bine și scorurile trec pe examenele de certificare din Florida profesor (Cunoștințe generale, Educație Profesională, Educație și Prek-primar). Întrebările trebuie să fie îndreptate către consilier pentru formarea profesorilor sau decanul profesorilor.

Educație generală / Cursuri de specializare Tehnice

Cursuri în această secțiune va fi compusă din acele Educație generale sau cursuri de specializare tehnică pe suprafață necesară pentru a îndeplini cerințele programului. Aceste cursuri vor varia în funcție de nivel asociat cursuri studentului. Elevii vor lucra cu consilierul lor de a alege cursuri necesare pentru programul lor.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Among the top 10% of U.S. Colleges; No. 4 community college in Florida; 20th most affordable college in U.S.; more than 70 academic pathways; $1 million in scholarships available with 86% of first-tim ... Citeste mai mult

Among the top 10% of U.S. Colleges; No. 4 community college in Florida; 20th most affordable college in U.S.; more than 70 academic pathways; $1 million in scholarships available with 86% of first-time-in-college students receiving financial assistance... Citește mai puţin
Ocala , Lecanto , Chiefland + 2 Mai mult Mai Puțin