Citește Descrierea Oficială

Specializarea:

  • Bio-Technology (BT)
  • Inginerie civilă (CE)
  • Informatică și Inginerie (CSE)
  • Electronică și comunicare Inginerie (CEE-ONU)
  • Inginerie Electrică și Electronică (EEE)
  • Inginerie mecanică (ME)

Cale de carieră pentru absolvenți B. Tech

Cu diversitatea și echilibrul în curriculum, elevii sunt pregătite pentru o carieră în ambele setări academice și industriale. Studenții sunt prevăzute cu multe oportunități de a interacționa cu oameni de știință și profesioniști din mediul academic, atât și mediul de afaceri, prin seminarii periodice, conferințe și boxe vizitează.

Electronics & Comunicare Engineers avea diverse focus domenii precum design, dezvoltare, Inspecție Control al Calității, intretinere si service. Cele câteva industrii unde Electronics & Comunicare Inginerii pot găsi locuri de muncă sunt unități Telecomunicatii, C & D ale companiilor din sectorul public și privat. Cursul acoperă o gamă largă de tehnologii pentru viitoarea creștere în domenii cum ar fi dispozitive electronice si circuite, Tranzistori, Digital Electronics, câmp electromagnetic Teoria, Semnale și sisteme, Antena Wave Propagarea, microelectronica, cuptor cu microunde, Digital Signal Processing, microprocesor, etc. Se pune accent pe anumite zone de tracțiune majore ale viitorului ca Comunicare Digitala, procesare a imaginii, integrare la scară foarte mare și Microcontrolere.

Ingineri electrice aplice principiile electronice și electromagnetice de proiectare optic / a proiecta, construi, de testare și analogice sau digitale dispozitive, circuite și sisteme - de prelucrare, comunicare, precum și stocarea de informații; distribuție, conversia și stocarea energiei; și automatizarea proceselor sau robotica. Domenii de utilizare includ comunicare, de fabricație, putere și energie, de îngrijire a sănătății, de calcul, securitate, divertisment, si multe altele.

Industries, cum ar fi oțel, constructii ciment, centrale nucleare și termice; construcție, de fabricație și operațiunile de recrutare, de asemenea, ingineri mecanici pentru numeroase roluri tehnice. În ultimii ani, cererea de ingineri mecanici a crescut enorm în diverse segmente ale industriei, cum ar fi automobile, aer condiționat, refrigerare, de cercetare spațială, industria aeronautică, energie, industrie bio-mecanice, fabrici, fabrici turbină, nava si Aerospace Industries constructii și petrol si gaze de explorare.

Inginerii civile sunt angajați în toate proiectele majore de construcții efectuate de stat sau de guvernul central, publicul departamente, căile ferate și militare lucrări. Inginerii civile sunt în mare parte necesare în construcții și imobiliare companii private ca inginerii de proiect. Ingineri constructii civile de asemenea, folosite în diferite industrii pentru a proiecta structurile legate de aceste industrii. Biotehnologia este percepută ca o revoluție în întreaga lume. Dacă aveți o înclinație puternică pentru dezlegarea misterelor naturii, atunci sector biotehnologiei este cel pe care ar trebui să meargă pentru. Cu piscina mare de talente științifice, al industriei lor de cooperare tehnologia informației clasă, și sectorul farmaceutic vibrant, India este bine poziționată pentru a apărea ca un actor important în domeniul biotehnologiei arena mondială. Există un domeniu de aplicare mare pentru cariera în Biotehnologie în India, precum și în străinătate. Cariera în Biotehnologie ofera diverse oportunități de angajare în cercetare, marketing și producție în domeniul asistenței medicale, cum ar fi medicina si, creșterea animalelor, agricultură și industrie de mediu. Biotehnologie pot fi aplicate în dezvoltarea diferitelor vaccinuri, medicamente si diagnostice, îmbunătățirea producției de energie și conservarea și creșterea productivității.

Program predat în:
Engleză

Vezi 23 mai multe cursuri de la Sharda University »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Iulie 2019
Duration
După locații
După dată
Start Date
Iulie 2019
Termen limită de aplicare

Iulie 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date