Citește Descrierea Oficială

Educație La Crandall

Bachelor of programului Educației de la Universitatea Crandall este una dintre cele mai respectate programele de pregătire a cadrelor didactice din estul Canadei. Un grad Crandall Educației pregătește să învețe în orice sală de clasă, oriunde.

Scopul nostru licență de program de educație este de a absolvi profesorii care vor deveni lideri de învățământ centrat pe student, cu un angajament de a importantă misiune de educare generationsto veni.

După finalizarea cu succes a diplomă de licență Educație, va fi bine pregătit pentru a face față unor provocări de predare într-o gamă largă de setări clasă. Veți fi, de asemenea, eligibile pentru a aplica pentru un nivel de 5 predare Certificat New Brunswick, care echipează te pentru a preda în sala de clasă școala primară sau secundară.

Puteți alege dintre două opțiuni program:

  • Elementar
  • Secundar

Veti putea urmări Bachelor ta de Educație în două moduri:

Consecutiv - Tu va finaliza patru semestre de formare a cadrelor didactice după ce ați terminat de gradul dvs. de licență (BA, BBA sau B.Sc.) sau echivalent.

Concomitent - Luate în același timp, ca și gradul dumneavoastră de licență (BA, BBA sau B.Sc.), această abordare necesită un minim de 5 ani pentru a finaliza atât de grade. Dacă doriți să continue programul concomitent, ar trebui să se aplice în al doilea semestru al primului an de la Crandall.

Programul Special subliniază de Bachelor of Education

  • Bachelor noastre de absolvenți Educației deține o reputatie solida in intreaga lume. Adesea, ele sunt solicitate în mod expres de plasare de internship în locuri cum ar fi China și Australia.
  • Profesori de educație rămâne la curent cu literatura curente și metodologia discutat în reviste de specialitate astfel încât elevii noștri să învețe cele mai recente tehnici și abordări.
  • Elevii învață să folosească cele mai recente tehnologii de clasă, inclusiv resurse, cum ar fi panouri inteligente, sisteme de răspuns studenților, camere pentru documente digitale și infraroșu amplificare a sunetului clasă.
  • Programul include 17 săptămâni în clasă - 2 săptămâni de observație și 15 săptămâni consecutive de experiență reală de predare. Elevii finaliza primul lucru desigur semestru înainte de a fi într-o sală de clasă astfel încât să poată obține beneficii maxime de la observațiile lor.

Vezi 5 mai multe cursuri de la Crandall University »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date