De licență de învățământ

North Park University

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

De licență de învățământ

North Park University

de licență de învățământ

Fie că sunteți doar incepand Program de licență, având în vedere schimbările de cariera post-licență, sau care doresc specializare într-o anumită zonă de educație ca profesor certificat / licențiat, Școala de Educație North Park University poate ajuta să vă atingeți obiectivele. De peste 40 de ani, ne-am pregătit educatori pentru a satisface nevoile de studenți într-o, lume în schimbare complex. La North Park, veți dezvolta cunoștințele și abilitățile de care aveți nevoie pentru a prospera ca un educator foarte eficient.

Școala de Educație a construit o reputatie solida in scolile publice si private din întreaga Chicagoland și statul Illinois; raioane și administratorii recunosc excelenta pregătirea studenților noștri primesc. Avem o retea de peste 125 de școli partenere, precum și sute de absolventi, care este disponibil pentru tine, ca esti urmăresc gradul și certificare și atunci când sunteți gata să facă următorul pas în cariera ta profesionala. Toate Școlii de Educație certificare / programelor de aprobare sau avizare licnesure și sunt aprobate de către Consiliul de Stat Illinois al Educației.

Programe de licență

Câștigați acreditările ca un profesor Illinois în timp ce completarea diplomă de licență dumneavoastră de la Universitatea North Park. Alegeți din trei specializări de licență și un program special de certificare / licensure:

  • Educație Timpurie
  • Educație Elementară
  • Învățământ secundar
  • K-12 Educație Certificare / Licensure (Artă, spaniolă, muzică, sau Educație Fizică)

Misiunea noastră

În toate programele noastre, Școala de Educație se angajează să pregătește profesioniști competenți, respectuoase, iar reflectorizante care sunt dedicate deservesc diverse comunități de învățare. Facultatea noastra cu experiență și personalul vă va oferi cu atenție individuală și personalizată pe tot parcursul călătoriei dumneavoastră spre a deveni un educator foarte eficient, bine instruit. Veți afla de la profesori cu normă întreagă, care au ani de experiență în calitate de profesori, directori, și administratori; facultate adjunct sunt adesea încă de lucru full-time în școlile din zona Chicago, aducând lor neprețuit în viața reală pentru cursuri ta.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
Cu normă întreagă
Locations
Statele Unite ale Americii - Chicago, Illinois
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Statele Unite ale Americii - Chicago, Illinois
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala