Citește Descrierea Oficială

Suntem incantati te gandesti despre a deveni parte a comunității Hiwassee! Suntem aici pentru a va ajuta cu nimic și tot ce ai nevoie. Ne-ar plăcea să răspundă la orice întrebări ați putea avea cu privire la Colegiul de la cadre universitare la accesibilitate și dincolo.

Campusul nostru a crescut de la o simpla șapte acri la un campus mare, compus din optsprezece clădirilor situate pe 400 de acri.

O paralelă program Associate Universitatea conține primii doi ani de un colegiu sau universitate program tipic de patru ani. Studenții înscriși în acest program sunt cei care se așteaptă să se transfere la o altă instituție de conducere în urma absolvirii acestora din Hiwassee College. Asociat de Arte sau asociat al Science este acordat. Facultatea și personalul de Hiwassee Colegiul lucra îndeaproape cu studenții noștri și cu colegii învecinate și universități pentru a asigura un transfer lin și precis de credite. Colegiul susține feluri bycourse mese de echivalență de transfer cu multe colegii și universități pentru a ușura transferul și pentru a ajuta elevul și / consilierul său cu dezvoltarea program academic de patru ani. În consultare cu consilierii, elevii pot concepe un program individual de studiu pentru a se potrivi obiectivele și interesele lor în domenii cum ar fi Allied Health, afaceri, educație, Arte Liberale, Muzică, Știință, și pre-profesional. Paralel Programul Associate Universitatea oferite de Colegiul pot fi modificate pentru a răspunde mai bine nevoilor elevului și pentru a se adapta cerințelor instituției senior la care studentul se așteaptă să transfere. Cu toate acestea, în a face orice modificări în curriculum, studentul trebuie să fie sigur de a finaliza toate cursurile General Educație necesare pentru absolvire.

EDUCAȚIE

DESCRIEREA CURSULUI

1010 - Învățătura de Educație

Un studiu al influenței factorilor istorice, filosofice, politice, și sociologice cu privire la dezvoltarea educației americane. Analiza teoriei educaționale contemporane și practică și rolul școlii în societatea americană. Accent pe curriculum, standarde, evaluarea, teoria învățării, guvernare școală și finanțe, profesionalism, și de cercetare în problemele curente. Elevii finaliza o experiență de 20 de hourfield în școlile publice, menținerea unui jurnal de observare, ca parte a portofoliului lor de predare. Trei ore de credit. Fall.

1200, 1210, 1220, 1230, 2500, 2510, 2520, 2530 - Lectura Tutor Practică (De asemenea, listat ca engleza 1200, 1210, 1220, 1230, 2500, 2510, 2520, 2530)

Elevii participa la un program de citire de 5 săptămâni la Fete si baieti Club de Monroe County cu cincisprezece ore timp de contact în pregătire și îndrumare. Elevii ține un jurnal pentru revizuirea experiențele lor și având în vedere punerea în aplicare a conceptelor teoriei lectură. O oră de credit în fiecare semestru. Elevii pot lua nu mai mult de două practicums pe semestru și poate aplica un maxim de opt (8) ore de credit Practică spre absolvire.

2210 - Psihologie educațională (De asemenea, listat ca Psihologie 2210)

Un studiu al comportamentului uman și a învățării tratate în contextul proceselor de educație. Natura diferite caracteristici mentale, cum ar fi inteligenta, interes, cunoștințe, de măsurare, de evaluare, precum și semnificația lor pentru obiectivele educaționale. Statistici elementare descriptive și inferențiale. Condiție: Psihologie 1110-1120. Trei ore de credit. Arc.

2,310 - Introducere în educație timpurie copilarie

Un curs introductiv în dezvoltarea timpurie și educația, al căror scop este de a prezenta, a descrie, și să aplice concepte și principii importante legate de domeniul educației timpurii. Observații în diferite setări de îngrijire a copilului sunt o parte integrantă a cursului. Trei ore de credit. Oferit după cum este necesar.

Aplicații de calculator în educație (de asemenea, enumerate ca CIS 3440) - 3440

O examinare a tehnologiei specifice moduri de calculator contribuie la calitatea mediului educațional, inclusiv o revizuire a software și Internet resurse educaționale și de productivitate, precum și o imagine de ansamblu a sistemelor de operare calculator, hardware, și întreținere. Trei ore de credit.

1

Viata reala.

Hiwassee College este un loc în care învățarea vine în clasă, dar mai important vine de la lumea reală experiență. Ați putea fi surprins cât de puțin ai vedea biroul în fața ta. Învățarea este mai mult decât hands-on. Este viața reală.

Aventura.

Cu fiecare colț te întorci, veți găsi aventură. Atletism treaba? Avem aproape toate sport disponibile și sunt mereu în căutarea unor noi sportivi talentați. Mai mult de tipul campenesc? Aici, ați putea găsi te rafting jos un râu de praguri, drumetii o pistă provocator, sau pur și simplu a lua în maiestatea frumoasa zonă rurală.

Următoarea listă de colegii și universități au verificat că ei vor accepta credite Hiwassee colegiului fie ca transfer direct sau caz-cu-caz. Aceasta nu este o listă exhaustivă, dar este un set excelent de opțiuni pentru studenții care sunt castiga credite duble de înscriere.

 • Brevard College
 • Bryan College
 • Carson-Newman University
 • Brothers Universitatea Creștină
 • Clemson University
 • Universitatea Cumberland
 • East Tennessee State Univeristy
 • Emory & Henry College
 • Iowa Central Community College
 • Universitatea de Stat din Kentucky
 • Lincoln Memorial University
 • Maryville College
 • Milligan College
 • Universitatea Samford
 • St. Petersburg College
 • Universitatea Tehnologică tennessee
 • Tennessee Wesleyan College
 • Trevecca Nazarene University
 • Universitatea Trine
 • Tusculum College
 • Universitatea din Cumberlands
 • Universitatea din Tennessee-Chattanooga
 • Universitatea din Tennessee-Knoxville
Program predat în:
Engleză

Vezi 5 mai multe cursuri de la HIWASSEE COLLEGE »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
2 - 4 anii
La zi
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019