Programul de gradul în Afaceri Internaționale

Gradul: Bachelor of Business Administration (BBA)

Titlu de gradul în finlandeză: Tradenomi

Durata și gradul de studii:

3.5 ani, 210 de credite, inclusiv 30 de credite de plasament

Programul de gradul în Afaceri Internaționale oferă studenților cu versatil de rezolvare a problemelor și abilități sociale într-un mediu intercultural, precum și prima rată de abilități teoretice și practice în afaceri internaționale.

Universitatea de Stiinte Aplicate Saimaa este situat în sud-estul Finlandei, la granița dintre UE și Rusia, și colaborează cu mai multe universități în toată Europa și Asia. O diplomă de la noi este bine-a recunoscut și respectat.

Studiile noastre pregăti studenții pentru diverse aspecte ale operațiunilor de afaceri internaționale, inclusiv studii de marketing, finanțe, logistică și managementul.

Lumea afacerilor internaționale are nevoie de experți multiculturale pentru companii și diferite poziții de comerț exterior pentru a rula operațiuni și pune în aplicare proiecte în întreaga lume. Limbi străine, culturi diferite și operațiunile de afaceri la nivel mondial reprezintă o parte esențială a programului. Conținutul de studii este actualizat continuu împreună cu potențiali angajatori pentru a satisface nevoile pieței forței de muncă.

Cadrele didactice și studenții internaționali, un sprijin din partea grupului la egal la egal în timpul studiilor și timp liber. Relația dintre studenți și profesori noștri este deschis și metode de învățare sunt interactive și de colaborare.

Studierea în echipe multiculturale oferă studenților o oportunitate excelentă de a învăța despre diferite culturi și de a crea relații valoroase și rețele internaționale. Studii lingvistice și culturale sunt o parte esențială a programului: în plus față de limba engleză și finlandeză, germană, spaniolă sau rusă este o cerință - sau studenții străini pot aprofunda cunoștințele lor de competențele lingvistice finlandeze.

IB-studyprogramme include o lungă perioadă de studiu semestru la una din instituțiile noastre partenere. Universitatea de Stiinte Aplicate Saimaa are peste 100 de instituții partenere și universități din întreaga lume.

După ce au terminat de gradul de licență și experiența de muncă dobândite de trei ani, elevii vor avea ocazii bune de a continua studiile în programul de Master noastre în Management International Business.

Program predat în:
Engleză

Vezi 2 mai multe cursuri de la Saimaa University of Applied Sciences »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Aug 2019
Duration
3.5 anii
La zi
După locații
După dată
Start Date
Aug 2019
Termen limită de aplicare

Aug 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date