De licență de administrare a afacerilor

Generalități

Programul de descriere

Prezentare generală

Într-o lume extrem de complex si competitiv, absolvenții trebuie să aibă abilități de utilizabili pentru a obține cele mai bune locuri de muncă. Deși poate părea îndepărtată de absolvire la începutul programului, este înțelept să-și planifice mai devreme. Cu asta în minte, conducerea academic la SP Jain a reproiectat Bachelor de licență de Business Administration (BBA) Programul sa se concentreze pe competențe, cum ar fi gândirea critică și agilitate global, fără a compromite cunostinte tehnice.

BBA Repere

 • Curs universitar de 4 ani
 • 3 specializări de ultimă oră pentru a alege de la: Marketing, Finanțe și spirit antreprenorial
 • Califică să lucreze în Australia, la finalizarea
 • Cel mai bun vă pregătește pentru elita programe de MBA internaționale
 • Te face extrem de competitivă în arena de afaceri la nivel mondial
 • Opțiunea de a finaliza anul 1 în Mumbai sau Singapore
 • Opțiunea de a transfera la BEC sau BBC în anul 2

Ce este nou despre BBA noastră?

 • O mare de brand nou în Antreprenoriat
 • O "inserție profesională și Practitioner Abilități Seria" pentru a vă ajuta să dezvolte cheie din lumea reală atribute ca inteligența globală și o comunicare eficientă
 • Două noi subiecte de bază: de învățare și citire semnale si tendinte auto-dirijată
 • Antreprenoriatului proiect ca o alternativă la actualul proiect de învățare de acțiune
 • Transfer la BEC / BBC după prima an de BBA.

Tri-City model

Ca un student la BBA SP Jain, va studia în trei orașe dinamice - primul an în Singapore, urmat de un an în Dubai și ultimii doi ani în Sydney. Acest model multi-city va ofera cadrul perfect pentru a învăța de afaceri la nivel mondial, se aplică de învățare într-un context internațional, construi retele globale importante, și de a dezvolta și de a demonstra atributele cheie din lumea reală.

Specializări

Recunoscând că absolvenții de afaceri trebuie să fie capabil să urmărească o varietate de cariere, noul BBA include trei specializări de vârf în finanțe, marketing și antreprenoriat. Aceste majors vă expune la o gamă largă de subiecte care perfecționa abilitățile dumneavoastră critice și analitice, și a vă pregăti să se angajeze pe o carieră ca lideri de afaceri la nivel mondial. Studenți de top au voie să facă un "minor", în plus față de principalele lor ales.

În plus față de, și sub rezerva de a obține permisiunea prealabilă din partea conducerii academice, puteți opta pentru a finaliza una, sau mai multe, minor (e) sau o dublă major.

MARKETING

Bachelor of Business Administration (BBA) major în marketing își propune să pregătească studenții pentru cariere in marketing, oferindu-le cu mâinile-pe experiență în angajarea cele mai recente principiile și practicile de marketing contemporan. Elevii care optează pentru acest mare învăța despre subiecte cum ar fi de marketing la nivel mondial, e-commerce, servicii de marketing, management de brand și comportament cumpărător, toate esențiale pentru produse și servicii de marketing efectiv și eficient.

FINANCE

Bachelor of Business Administration (BBA) majore în Finanțelor este proiectat pentru a oferi o înțelegere detaliată a problemelor financiare cu care se confruntă un manager într-un cadru corporative, și vă oferă cu abilitățile necesare pentru a dezvolta soluții financiare pentru guverne, corporatii si persoane fizice, net în valoare de ridicat . Majore capacele extrem de inovatoare și up-to-the-minute subiecte cum ar fi analiza financiară declarație, piețele și instituțiile financiare, finanțe internaționale, analiza de investiții, comerț și management de portofoliu, precum și modelarea financiară și de risc.

ANTREPRENORIAT

Bachelor of Business Administration (BBA) major în Antreprenoriat își propune să promoveze o stare de spirit antreprenorial puternic în rândul elevilor. Studenții care optează pentru această majoră va absolvent cu abilitățile și cunoștințele necesare pentru a crea o afacere și de a transforma ideile creative în noi companii. Maiorul se referă la subiecte cum ar fi fundații de antreprenoriat, strategia de comercializare, strângere de fonduri, finanțe antreprenoriale, afacere structurarea și antreprenoriat social.

Cursuri & Credite

Pentru a îndeplini cerințele de gradul BBA, studenții trebuie să completeze 30 de subiectele de bază, 2 proiecte regionale de cercetare, 6 specializări și 1 Action Learning / Antreprenoriat Proiect aliniate la domeniul de specialitate ales.

În semestrele I-IV inclusiv, elev va studia 5 subiecte pe semestru - 4 discipline generale de afaceri și 1 arte liberale subiect.

Înainte de a începe studiu în semestrul V, fiecare elev ar alege-o zonă de afaceri specializat pentru studiu mai intens.

În semestre V-VII inclusiv, fiecare elev va studia 2 subiecte de afaceri de specialitate și 2 subiecți generale de afaceri.

În semestrul VIII, fiecare elev va studia 2 subiecte de afaceri de specialitate și va trebui să efectueze o proiect major aliniat la ei / lui domeniu specializat ales de studiu. În a face alegerea lor de subiecte de specialitate de afaceri student va alege cel puțin 6 subiecți dintr-o zonă de specializare și a 2 subiecte rămase pot fi alese de la oricare dintre celelalte subiecte enumerate la zonele de afaceri de specialitate de studiu. La subiecții Alegerea și secvențierea lor fiecare elev va consulta cu consilierul lor de curs.

Elevii sunt învățați 5 subiecte pe semestru. Ei participa la prelegeri și tutoriale toate cele 5 zile ale săptămânii pentru o durată de 3 ore pe zi. Astfel numărul total de ore de contact pe subiect pe semestru sunt 36 de ore, și numărul total de ore de contact pe semestru sunt 180 de ore.

Admitere

Eligibilitate

Ce cautam: Studenții trebuie să fi absolvit liceul / școala / colegiu secundar sau o formă echivalentă de învățământ secundar și plasat în partea de sus 25% din clasa lor.

Elevii sunt nominalizat pe baza examenului an 10 sau cel mai recent Consiliul (luate în ultimii 2 ani) și SP Jain de testare intrare (SPJET) sau scor SAT.

SP Jain acceptă studenți de transfer în cadrul programului BBA. În scopul de a evalua eligibilitatea lor și pentru criteriile de admitere pentru transferul creditelor, elevii pot scrie la bba@spjain.org~~V.

Criteriile de eligibilitate variază pentru studenții de origine diferită. Detalii despre același sunt menționate mai jos: Solicitanții Indian Cerințele acceptabile pentru anul 12: finalizarea cu succes a All India Senior School examen de certificare (CBSE) sau India Școala Certificate (ISC) Anul 12 examen sau secundar superior Certificate (HSC) de la Consiliile de stat indiene cu un minim de 70%.

Bacalaureat International (IB): Finalizarea diplomei de bacalaureat internațional cu nu mai puțin de 32 de puncte acumulate prin studiul de cel puțin șase discipline, dintre care trei ar trebui să fie la Solicitanții level.Australian superioare Cerințele acceptabile pentru anul 12: Finalizarea NSW superior Certificat Școala cu o Locul australian terțiar de admitere (ATAR) de 85 sau mai mare sau echivalentul acestuia interstatal.

Finalizarea unui curs aprobat la nivelul certificatului IV luate la un furnizor înregistrat de învățământ tehnic și profesional în NSW sau echivalentul acestuia interstatal.

Bacalaureat International (IB): Finalizarea diplomei de bacalaureat internațional cu nu mai puțin de 32 de puncte acumulate prin studiul cel puțin șase discipline, dintre care trei ar trebui să fie la un nivel superior. Posesia a calificărilor considerate echivalente cu oricare din mai sus trei Aplicații points.International Cerințele acceptabile pentru anul 12: International Bacalaureat (IB): Finalizarea diploma de bacalaureat internațional, cu nu mai puțin de 32 de puncte acumulate prin studiul de cel puțin șase discipline, trei dintre care trebuie să fie la un nivel superior.

A niveluri: Un minim de note B, B, B în 3 subiecte la nivel avansat în aceleași cerințe sitting.English Limba Toți elevii vor fi de așteptat să demonstreze o competență acceptabil în limba engleză. Acest lucru ar fi evaluată în timpul evaluărilor.

Nu există nici un scor limba engleză necesar pentru admiterea la SP Jain. Atunci când transferați la Sydney, studenții trebuie să asigure un scor acceptabil limba engleză. Acest lucru este obligatoriu pentru obținerea unei vize australian. Detalii complete privind cerințele de limba engleza pentru vize de student australian sunt disponibile aici.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The Dubai campus sets an atmosphere that motivates a student to learn and explore, and derive benefits from interactions with the multinational student community of the Dubai International Academic Ci ... Citeste mai mult

The Dubai campus sets an atmosphere that motivates a student to learn and explore, and derive benefits from interactions with the multinational student community of the Dubai International Academic City (DIAC). The DIAC is a purpose-built campus exclusively for colleges and universities. It provides a single location for post secondary education in the Emirate bringing together 30 institutions from 13 different countries, allowing students and faculty coming from different institutions to connect and learn from each other. Citește mai puţin