Scop:

Programul de masterat BBA în afaceri internaționale la Savonia UAS vizează dezvoltarea expertizei concentrat în comerțul exterior. Pentru a atinge acest obiectiv va dezvolta cunoștințele treptat, de-a lungul anilor și va obține o capacitate profundă de a lucra într-un mediu de lucru international. Cariera ta viitoare nu este necesar să luați în străinătate ca locurile de muncă multiculturale și multinaționale pot fi găsite chiar aici, în Finlanda, de asemenea.

Savonia_BBA

Instrumente practice pentru cariera ta viitoare

Absolvenți BBA sunt pregătiți pentru a face față schimbărilor continue în domeniul afacerilor la nivel mondial și sunt sensibile la cerințele stabilite de partenerii internaționali. BBAs sunt deosebit de specialitate în aspectele practice ale procesului de internaționalizare, astfel într-o poziție bună pentru a asista de exemplu IMM-urile în a începe comerțul internațional. Ele funcționează fluent în echipe multiculturale și sunt capabili de a ghida echipa lor spre obiective stabilite.

BBAs au o minte deschisă către dezvoltarea de noi modalitati de a nu numai de afaceri, ci și în bunăstarea la locul de muncă, precum și propria lor experiență în domeniu. BBAs va lucra, printre altele, în import-export, vânzări internaționale și customer care, logistică și alte activități internaționale.

Specializări:

Specializarea a programului este Expert comerț internațional, cu accent pe internaționalizare a IMM-urilor și aspectele practice ale comerțului internațional.

Conținutul Studii:

Studii la Savonia sunt practic orientate și versatil. Proiecte și cooperarea cu jur comunitare, întreprinderi și instituții, precum și partenerii străini și colegi sunt integrate în viața de zi cu zi a studenților noștri.

În fiecare an, studiile au două teme atribuite. În timpul primul termen de toamnă a studiilor veti invata despre planificarea și începerea unei afaceri. Aceasta se face prin lucrează în colaborare cu o organizație partener local. Elevii vor forma echipe de în jurul valorii de IMM-uri, și începe să cunoaștem diferitele faze necesare la stabilirea unei afaceri.

Al doilea termen în primăvara se concentrează pe care operează o afacere de succes. Veți obține o perspectivă profundă în care rulează operațiunile zilnice ale organizației partenere. Veți trece prin? faze de team building și să se familiarizeze cu echipe multiculturale și metode de lucru. Sunteți, de asemenea, de așteptat să se aplice cunoștințe de afaceri în practică în cadrul organizației partenere și de a fi capabil de a împărtăși înțelegere a colegi. La sfârșitul anului, va fi dobândit o înțelegere globală a operațiunilor de afaceri de zi cu zi ca o fundație pentru a dezvolta expertiza comerțului internațional.

Fundație solidă și obiectivele internaționale

Studiile doilea an se va concentra pe abilitățile esențiale de internaționalizare. În primul rând, vă va învăța cum să folosească instrumentele, cum ar fi cercetare de afaceri, și va înțelege funcțiile de Economie Internationala. În al doilea rând, va pune aceste aptitudini și înțelegere în folosință, din nou, împreună cu organizațiile locale, în cadrul temei de pregătire pentru internaționalizare. Un proiect de internaționalizare de afaceri din viața reală domină termen, susținut de studii in analiza de business și de comunicare.

În timpul al treilea an va concentra pe adaptarea operațiunilor de afaceri la un mediu internațional, și asupra provocărilor organizațiile se confruntă din cauza diferențelor în efectuarea de afaceri. A competențelor și a înțelegerii crește, va fi capabil să perceapă evaluarea și dezvoltarea de afaceri internaționale. De management si leadership-vă abilitățile va creste pentru a răspunde cerințelor de expertiză comerțului internațional.

Structura Studii:

Gradul este format din 210 de credite. În fiecare an, este egal cu 60 de credite, care necesită 1600 de ore de munca. Sarcina de lucru va include lectii, on-line și studii independente, lucrul în echipă și stagiu. Participarea la activitățile de cercetare și dezvoltare este, de asemenea parte a studiilor.

Structura detaliată a studiilor este după cum urmează:

 • Studii de bază 60cr
 • Studii profesionale 90cr
 • Studii alternative 15cr
 • Internship 30cr
 • Tezei de doctorat 15cr

Tezei de doctorat:

Teza de la Savonia este o muncă întotdeauna legată. Acest lucru vă oferă o bună oportunitate de a rețea cu profesioniști în domeniu în timpul studiilor, și de multe ori a tezei se dovedește a fi un punct de plecare pentru cariera ta.

Teza subliniază cooperarea dintre tine, viața profesională și UAS în alegerea temei, stabilirea obiectivelor si de fapt face-o. În timpul procesului de a vă arăta că sunteți capabil de a lucra în mod independent în recunoașterea, evaluarea și rezolvarea provocărilor de dezvoltare în viața profesională. Competențe de raportare profesională și de comunicații sunt necesare, de asemenea. Teze de muncă includ următoarele la Savonia:

 • un proiect de dezvoltare, pe care le sau echipa ta va planifica și implementa pe baza cerințelor clientului dumneavoastră. Exemple de astfel de proiect includ produs sau de dezvoltare de servicii, dezvoltarea fluxului de lucru și de dezvoltare materiale informative, cum ar fi un manual sau ghid. Procesul de dezvoltare și rezultatul său vor fi raportate într-un mod anumit domeniu.
 • un proiect de cercetare, în cazul în care tu sau echipa ta va efectua activități de cercetare adecvate pentru a pune in lumina la nevoile de dezvoltare sau de soluționare a problemelor de clientul tău.
 • o producție, care sau planul echipa ta și să implementeze pentru a afișa expertiza sau talent artistic. Producția ar putea fi un eveniment, seminar sau de performanță. Procesul și rezultatul său vor fi raportate într-un mod specific field-.
 • o teză cumulativ, în cazul în care de exemplu, proiecte, cercetari sau articole științifice efectuate în timpul studiilor sunt adunate și raportate ca o sinteză, care prezintă principalele concluzii sau rezultatele într-o manieră specifică field-.

Procesul de teză va fi susținută de studii de cercetare de afaceri, seminarii și ateliere de lucru teze metodologice. Puteți face teza dvs. independent sau într-un grup.

Posibilități de carieră:

BBAs va lucra, printre altele, în import-export, vânzări internaționale și customer care, logistică și alte activități internaționale. Veți avea, de asemenea, aptitudinile și competențele necesare pentru a deveni un antreprenor.

Titluri:

 • Export asistent
 • Secretar de export
 • Reprezentant de vânzări
 • Secretar de vânzări
 • Planificatorul de Marketing
 • Manager de magazin
 • Import asistent
 • Secretar de import
 • Manager de produs
 • Consilier de investiții
 • Specialist de achiziții publice
 • Specialist MRU
 • Agent comercial
 • managerul de export
 • Manager de import

Internaționalitate:

BBA-grupuri sunt multinaționale și -cultural prin natura, astfel încât veți obține obișnuiți cu un mediu de lucru international din ziua 1. În plus, programul BBA sine este proiectat pentru internaționalizare. Strânsă cooperare cu partenerii noștri internaționali ai aduce în contact cu oameni și organizații din afara Finlandei, ceea ce face posibil pentru tine de a compara punctele de vedere, cunoștințe și cota parte de lucru lângă alta pe proiecte prin utilizarea instrumentelor de comunicare bazate pe tehnologie, precum și întâlnirea în persoană.

Schimb de elevi, de asemenea, o parte naturală și a recomandat studiilor doilea an, și stagii (de bază și / sau profesionale) ai putea lua oriunde în lume.

Selectia noastra de studii lingvistice este substanțială, completate de ofertele de la Universitatea din Finlanda de Est. Studii interculturale oferă o bază bună pentru experiențele personale în toate aspectele legate de internaționalitatea.

Cooperare:

Savonia este activă în dezvoltarea comunității din jur prin intermediul, printre altele, proiecte studentesti, proiecte de cercetare comune și diverse programe de dezvoltare. Cooperarea cu viața de lucru locale este extrem de apreciat și se bazează pe relații pe termen lung. Și activitățile comune cu Universitatea din Finlanda de Est și Karelia UAS aduce o varietate de opțiuni pentru studenții noștri. Aspecte internaționale sunt abordate într-o rețea strânsă de instituții partenere străine, care acoperă de schimb, stagii, proiecte și diplome comune sau duble.

De cercetare:

Programul BBA este dedicat pentru a ajuta întreprinderile mici și mijlocii în eforturile lor de internaționalizare. Studentii nostri vor lucra pe diverse proiecte de cercetare sau de dezvoltare legate de muncă ale IMM-urilor.

Posibilități de a continua studiile după absolvire:

Un grad BBA este o calificare recunoscută la nivel internațional și aprobat. Un absolvent BBA este eligibil pentru a aplica pentru a-și continua studiile teoretice la cele mai multe universități din întreaga lume. Adesea masterat următor poate fi finalizată în 2 ani, în funcție de domeniul de studiu și student. Cu toate acestea, ar trebui să vă doriți să vă continuați studiile la nivelul de Master la o universitate de stiinte aplicate, veți fi direcționat pentru a începe cariera dvs. de lucru pentru a aduna 3 ani de experiență în muncă înainte de a intra un program de master.

Limba:

Întregul program va fi desfășoară în limba engleză în afară de cursuri de limbi obligatorii în finlandeză (pentru studenții străini) și în suedeză (pentru elevii finlandeză). Vă rugăm să rețineți că nu sunt de așteptat să fie perfect atunci când începe studiile - abilitățile lingvistice va îmbunătăți în timp ce faci studii de afaceri. Mediul de învățare multicultural cu elevii care vorbesc diferite limbi este cel mai bun mod de a pregăti pentru provocările vieții afaceri la nivel mondial!

TAXE DE ȘCOLARIZARE

Savonia Universitatea de Stiinte Aplicate a luat decizia de a introduce taxe de școlarizare pentru studenții din afara UE / SEE. Taxele de școlarizare se aplică studenților începerea studiilor lor la 1 august anul 2017 sau mai târziu. Taxa de școlarizare se percepe pentru fiecare an universitar și trebuie plătită până la 31 august.

Redevențele sunt:

 • pentru studii de licență 5000 de euro pe an universitar
 • pentru studii de Master 6000 de euro pe an universitar

Toți studenții din afara UE / SEE ale Savonia Universitatea de Stiinte Aplicate poate aplica pentru o bursă după ce au fost admiși la programe de tarifare taxa de licență sau de masterat și ei s-au înscris ca prezent. În primul an universitar bursa acoperă 70% din taxa de școlarizare; în următorii ani universitari Bursa acoperă 50% din taxa de școlarizare. Pentru a se califica pentru bursă după primul an universitar, studenții trebuie să câștige cel puțin 55 de credite de studii detaliate în planul lor de studiu personal pe an universitar.

Program predat în:
Engleză

Vezi 2 mai multe cursuri de la Savonia University of Applied Sciences »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Duration
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Start Date
Aug 2019
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date

Aug 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date