De licență de administrare a afacerilor

Generalități

Programul de descriere

Într-o lume extrem de complex si competitiv, absolvenții trebuie să aibă abilități de utilizabili pentru a obține cele mai bune locuri de muncă. Deși poate părea îndepărtată de absolvire la începutul programului, este înțelept să-și planifice mai devreme. Cu asta în minte, conducerea academică la SP Jain a reproiectat de licență de Bachelor of Business Administration (BBA) Programul sa se concentreze pe competențe, cum ar fi gândirea critică și agilitate la nivel mondial, fără a compromite cunostinte tehnice.

BBA Repere

 • Curs universitar de 4 ani
 • 3 specializări de ultimă oră pentru a alege de la: Marketing, Finanțe și spirit antreprenorial
 • Califică să lucreze în Australia, la finalizarea
 • Cel mai bun vă pregătește pentru elita programe de MBA internaționale
 • Te face extrem de competitivă în arena de afaceri la nivel mondial
 • Opțiunea de a finaliza anul 1 în Mumbai sau Singapore
 • Opțiunea de a transfera la BEC sau BBC în anul 2

Ce este nou despre BBA noastră?

 • O mare de brand nou în Antreprenoriat
 • O "inserție profesională și Practitioner Abilități Seria" pentru a vă ajuta să dezvolte cheie din lumea reală atribute ca inteligența globală și o comunicare eficientă
 • Două noi subiecte de bază: de învățare și citire semnale si tendinte auto-dirijată
 • Antreprenoriatului proiect ca o alternativă la actualul proiect de învățare de acțiune
 • Transfer la BEC / BBC după prim an de BBA

ADMITERE PROCESUL

Ce cautam

Studenții trebuie să fi absolvit liceul / școala / colegiu secundar sau o formă echivalentă de învățământ secundar și plasat în partea de sus 25% din clasa lor.

Elevii sunt nominalizat pe baza examenului an 10 sau cel mai recent Consiliul (luate în ultimii 2 ani) și SP Jain de testare intrare (SPJET) sau scor SAT.

SP Jain acceptă studenți de transfer în cadrul programului BBA. În scopul de a evalua eligibilitatea lor și pentru criteriile de admitere pentru transferul creditelor, elevii pot scrie la bba@spjain.org~~V.

Criteriile de eligibilitate variază pentru studenții de origine diferită. Detalii privind același sunt menționate mai jos:

Solicitanții australian

Cerințele acceptabile pentru anul 12: Finalizarea certificatului Scoala Superior NSW, cu o Locul australian terțiar de admitere (ATAR) de 85 sau mai mare sau echivalentul acestuia interstatal.

Finalizarea unui curs aprobat la nivelul certificatului IV luate la un furnizor înregistrat de învățământ tehnic și profesional în NSW sau echivalentul acestuia interstatal.

Bacalaureat International (IB): Finalizarea diplomei de bacalaureat internațional cu nu mai puțin de 32 de puncte acumulate prin studiul cel puțin șase discipline, dintre care trei ar trebui să fie la un nivel superior. Posesia a calificărilor considerate echivalente cu oricare din mai sus trei puncte.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

SP Jain is accredited by the Tertiary Education Quality and Standards Agency (TEQSA), Australia. At the end of the program, students are conferred with an Australian degree. This greatly enhances the ... Citeste mai mult

SP Jain is accredited by the Tertiary Education Quality and Standards Agency (TEQSA), Australia. At the end of the program, students are conferred with an Australian degree. This greatly enhances the international acceptance of the degree, thereby giving impetus to higher education and careers, globally. Citește mai puţin
Singapur , Sydney + 1 Mai mult Mai Puțin