Aici, la UCO, oferim 13 programe universitare de licență, toate concepute pentru a pregăti elevii să devină următoarea generație de lideri de afaceri. Deci, dacă doriți să urmați un program tradițional sau una dintre ofertele noastre inovatoare, avem programul potrivit pentru a vă satisface nevoile.

 1. Contabilitate (BS)
  Bachelor of Science în contabilitate este pentru studenții care doresc să lucreze pe partea financiară a afacerii, comunicând informații financiare părților interesate interne și externe. Programul de Contabilitate UCO pregătește absolvenții cu o înțelegere aprofundată a tuturor domeniilor de contabilitate. O astfel de formare îndeplinește cel mai bine nevoile potențialilor angajatori, în special cei din zona metropolitană Oklahoma City și regiunile înconjurătoare. În plus, mulți absolvenți de contabilitate urmăresc cu succes diplome de master și certificări în diferite domenii de contabilitate.
Economie (BBA)
Programul de economie îi învață pe studenți cum funcționează lumea reală; Consumatori, firme, piețe, corporații și legislaturi. Programul de economie UCO dezvoltă abilitățile cantitative și analitice ale studenților noștri prin cursuri riguroase, pregătindu-și studenții pentru cariere în afaceri, guvern și multe altele.

Economie energetică (BBA)
Programul de economie energetică pregătește studenții pentru o carieră în industria energetică. Programul instilează abilitățile de bază toate experiențele majore economie, cu un accent suplimentar pe numeroasele probleme întâlnite în industria de petrol, gaze naturale și electrice. Elevii învață de asemenea despre aspectele de reglementare și analizele cantitative semnificative legate de domeniu. Include materiale din alte discipline, cum ar fi contabilitatea sau finanțele, care oferă și abilități esențiale relevante pentru industria energetică. Finanțe (BBA)
Programul de finanțare pregătește studenții să lucreze cu investiții, bancare, finanțe corporative, asigurări și imobiliare. Programul subliniază predarea eficientă și implicarea elevilor în procesul de învățare. Managementul Resurselor Umane (BBA)
Curriculumul programului de management al resurselor umane este aliniat la standardele celui mai mare organism profesional - Societatea de Management al Resurselor Umane - în lumea muncii. Datorită acestui fapt, elevii care selectează HRM ca pregătire majoră pentru a fi capabili din punct de vedere funcțional de a-și asuma un rol generalist, care îndeplinesc funcțiile de bază ale HR la locul de muncă, în orice organizație. Întreprinzătorii din domeniul HRM sunt bine echipați pentru a contribui la sănătatea și viabilitatea strategică a organizației - nu doar la echipa de "relații cu angajații". Asigurări și Managementul Riscurilor (BBA)
Programul de asigurare și gestionare a riscurilor combină specializări în finanțe, asigurări și matematică. Elevii învață abilitățile de a lucra în domeniile științelor actuariale, al gestionării riscurilor și al asigurărilor. Elevii sunt pregătiți să identifice, să analizeze și să gestioneze riscurile inerente funcționării profitului și a instituțiilor non-profit. Studii juridice (BBA)
Programul de studii juridice este destinat studenților care doresc să urmeze o carieră în drept. Elevii specializați în studii juridice vor învăța de la facultate dedicată legile organizațiilor de afaceri, tranzacțiile comerciale și problemele juridice din cadrul afacerilor. Management (BBA)
Programul de management este conceput pentru a pregăti elevii pentru funcții de conducere într-un număr de domenii cu un set larg de competențe. Cursurile oferă studenților o bază fundamentală pentru gestionarea resurselor umane, fizice și financiare într-un mod care mișcă din punct de vedere etic și strategic o organizație pentru a-și atinge obiectivele. Elevii aleg să se concentreze fie pe antreprenoriat, fie pe managementul proiectelor, fie pe gestionarea cu amănuntul. Aceste zone au fost alese în mod special pentru persoanele interesate de întreprinderi mici sau întreprinderi mici, care lucrează în mediul corporatist sau care se concentrează în sectorul comerțului cu amănuntul. Sisteme informatice de management (BBA)
Programul de sisteme informatice de management pregătește studenții pentru cariere care aplică cunoștințe de calculator și tehnologia informației în afaceri. Se concentrează pe furnizarea de abilități tehnice și analitice fundamentale necesare pentru a analiza sistemul de informații al unei organizații. Programul este conceput pentru a combina ingredientele esențiale într-un mediu interactiv al clasei în care studenții învață și practică combinarea cunoștințelor de afaceri, a cunoștințelor tehnice, a comunicării și a competențelor analitice. Marketing (BBA)
Programul de marketing expune studenții atât la experiența academică, cât și la cea practică în marketing pentru a le oferi cunoștințele și abilitățile intelectuale și profesionale necesare pentru marketing și poziții de afaceri pe piața regională, națională și globală. Elevii sunt pregătiți pentru funcții de marketing vizibile, cum ar fi publicitatea, promovarea vânzărilor, publicitatea, merchandisingul și transportul, precum și funcțiile mai puțin vizibile precum planificarea strategică, cercetarea pieței, dezvoltarea de noi produse și branding, branding și prognoză. Operațiuni și Managementul Lanțului de Aprovizionare (BBA)
Programul de management al operațiunilor și al lanțului de aprovizionare pregătește studenții pentru o carieră care utilizează educația de bază în afaceri, combinată cu sisteme informatice, gândire critică și abilități structurate. Elevii vor învăța abilitățile necesare pentru planificarea, organizarea și controlul funcțiilor de furnizare, operare și distribuție pentru a oferi produse sau servicii de calitate la un cost rezonabil. Managementul Golfului PGA (BBA)
Programul de management al golfului PGA de la UCO este unul din doar 18 programe acreditate de PGA (Asociația Profesională de Golf) din America. Programul de management al golfului oferă studenților posibilitatea de a dobândi cunoștințele și abilitățile necesare pentru succesul în industria de golf prin studiile extinse de la clasă, experiența de stagiu, o asociație studențească și un program de dezvoltare a jucătorilor. Obiectivul programului este de a produce absolvenți care îndeplinesc calificările necesare pentru a fi membru PGA și are o pregătire temeinică în gestionarea facilităților de golf și a organizațiilor conexe, managementul afacerilor și personalului, operațiunile de turnee și dezvoltarea jucătorilor, managementul restaurantului și al ospitalității, Și recreere. Vânzări profesionale (BBA)
Programul de vânzări profesionale pregătește elevul să intre în forța de muncă cu abilități de vânzări stabilite și o înțelegere a procesului de vânzare. Cursurile oferă studenților comunicarea interpersonală necesară, vânzările profesionale, managementul vânzărilor și aptitudinile de conducere pentru a avea succes în cariera de vânzări. În plus, veți avea ocazia să concurați pentru a reprezenta universitatea la concursurile naționale de vânzări. Programul de vânzări profesionale UCO a fost numit una dintre cele mai importante universități pentru educația profesională de vânzări de către Fundația pentru Educația Vânzărilor (SEF).

Studenții minori

Un minor poate fi un punct de atracție pentru pasiunea dvs. și vă va prezenta ca persoană bine rotunjită în ochii angajatorilor prin diversificarea portofoliului dvs. de educație. Majoritatea minorilor pot fi terminate în 18-22 ore de credit într-o anumită arie de studiu.

 • contabilitate
 • administrarea afacerilor
 • economie
 • finanțe
 • Finanțe - Dreptul afacerilor
 • Finanțe - Planificare financiară
 • Finante - Asigurari
 • Finanțe - Imobiliare
 • Finanțe - Managementul riscului
 • Managementul informațiilor și operațiunilor - Sisteme informatice de management
 • Management - Antreprenoriat
 • Management - Managementul Resurselor Umane
 • marketing
 • Marketing - Vanzarea profesionala

Consultați cerința minore

Burse internaționale

Universitatea din Central Oklahoma se angajează să ofere studenților noștri și familiilor lor din întreaga lume cursuri accesibile. UCO recunoaște și recompensează realizările elevilor prin oferirea de burse și premii pe baza meritelor academice, talentului în artele plastice sau atletism. Alte premii se bazează pe nevoia financiară. Elevii se pot califica pentru ambele tipuri de premii.

Capacitatea de angajare în campus este, de asemenea, disponibilă pentru a ajuta studenții internaționali să își suporte costul de trai. Studenții internaționali pot candida pentru locuri de muncă în campus și pot lucra până la 20 de ore pe săptămână după ce ajung. Încadrarea pe un campus nu este garantată.

Studenții viitorului

 • Lista completă a Bursei disponibile studenților cursanți, vă rugăm faceți clic aici.
 • Lista completa de burse disponibile pentru studenții de licență de transfer , vă rugăm faceți clic aici.
 • Lista completa de burse disponibile pentru Absolvenți, vă rugăm să faceți clic aici.

Rețineți că aplicarea pentru majoritatea acestor burse nu necesită nicio acțiune a unui student. Decizia privind bursa este luată de un consultant al admiterii, bazându-vă pe scorurile dvs. academice și englezești. Excepțiile sunt Consiliul de Leadership al Președintelui, Consiliul de Leaders of Tomorrow și bursa Legacy Non-Resident Waiver.

Studenții actuali

 • Leadership Bursa - 400 $ (premiu o singură dată)
 • În fiecare semestru de primăvară, mai mulți candidați vor fi acordați în așteptarea finanțării din partea administrației. Președintele ales al ISC va primi câte $ 1000.00 în fiecare semestru de primăvară și de toamnă.
 • Bursa internațională de burse - Sumele de burse se acordă în fiecare primăvară pentru primii trei câștigători ai categoriei de bărbați și femei.
 • Non-Resident Scholarship de scutire de școlarizare - până la 1.000 $ (premiu o singură dată). Bursa se acordă studenților pe baza participării lor la GPA și a conducerii în timpul studierii la UCO.
 • Pentru o listă de alte oportunități de bursă, vă rugăm să consultați Bursele UCO și Utilitatea pentru aplicații bursiere UCO.

* În majoritatea cazurilor, bursele sunt stivuite, dar nu trebuie să depășească costul de școlarizare.

Program predat în:
Engleză

Vezi 21 mai multe cursuri de la University of Central Oklahoma »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
4 anii
La zi
Price
611 USD
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019