Citește Descrierea Oficială

Ce ai face - Interior Designeri crea spatii confortabile, convenabile, și estetic plăcut, care răspund nevoilor fizice și psihologice ale ocupanților lor.

În cazul în care o faci - Pentru studentii interesati de un curs traditional de studiu la o școală de design interior în Missouri, oferim o diplomă de arte frumoase de licență în design interior, ca parte a programului nostru de design colegiu în Parkville, MO, în casa campus al Universității.

Ce facem - Bachelor of Fine Arts în Design Interior este un program de formare profesională și un curs complet de studiu.

Interior Designeri crea spatii confortabile, convenabile, și estetic plăcut, care răspund nevoilor fizice și psihologice ale ocupanților lor. Designeri de interior sunt implicate cu fiecare aspect al unui spațiu interior, de la planificarea layout-ului pentru modelarea spațiului în trei dimensiuni, la îmbogățirea și înfrumusețarea spațiului cu materiale, finisaje si mobilier.

Designeri de interior profesioniști trebuie să poată comunica ideile lor de design pentru clienti prin panouri de prezentare, modele si randari de culoare, precum și pentru contractorii care vor construi proiectele lor prin intermediul unor documente de construcție. Designerii de interior trebuie să proiecteze spații care îndeplinesc codurile de securitate de viață, cerințele americanii cu handicap Act și standardele de proiectare durabile.

Cum facem - Pornind de la principiile de artă și design introduse în anul fundații, fiecare semestru al secvenței design interior include un studio de design interior, un studio de competențe tehnice și un curs de curs aferente, cu proiecte în creștere în complexitate în întreaga programă de design interior.

Bazându-se pe principiile de artă și design introduse în anul fundații, fiecare semestru al secvenței design interior include un studio de design interior, un studio de abilități tehnice și un curs de prelegeri legate, cu proiecte în creștere în complexitate în întreaga programă de design interior. Diplomă de licență Arte Frumoase culminează într-o două-semestru Senior Seminar în care elevii de cercetare un tip de proiect și de a scrie un program pentru a ghida proiectarea de proiectul lor tezei.

O Programul BFA include șase ore de credit de electives de nivel superior. Elevii pot alege de la stagiu, de studiu în străinătate, un curs special de subiecte sau un curs de artă de nivel superior. Elevii din cadrul Academiei Honors pot aplica cursurile de proiect onoruri la această cerință.

Program predat în:
Engleză

Vezi 38 mai multe cursuri de la Park University »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019