Read the Official Description

Licențiat în Inginerie Mecatronica este o combinație sinergică de mai multe discipline de inginerie, și anume electrice si electronice, mecanice, de control, și proiectarea sistemelor informatice. Acest program are ca scop de a produce absolvenți care sunt competente în crearea, proiectarea și producerea de mecatronică produse care constau din sisteme mecanice si electronice care necesită un control al sistemului informatic.

Punerea în aplicare cursului

Acest curs va avea patru (4) ani minim și cuprinde cel puțin 139 de ore de credit.

Acest curs se va desfășura cu aproximativ 80% din ore de contact care pun accentul teorie și restul de 20% oră de întâlnire, care implică experimentele practice / laborator, învățarea asistată de calculator, și Problema Based Learning (PBL). De asemenea, încurajează activitățile de active și de cooperare de învățare altele decât îndeplinirea sarcinilor de locuri de muncă, ateliere, training industrial și un proiect final de an, pe baza problemă industrial.

Absolvenții Perspectivele de carieră

Locuri de muncă în industriile de ingineri, care sunt de specialitate și practice orientate spre este în creștere. Sunt necesare o mulțime de forță de muncă de înaltă calificare în întregul sector de inginerie, inclusiv industria energetica, de control, Instrumentatie si Automatizari, Electronică și unitate și Mecatronică de nivel profesional. Oportunitati de angajare pentru absolvenții UTeM în aceste câmpuri vor fi mai de dorit de industrie odata ce au echipate cu cunoștințe tehnice și abilitățile practic puternice.

Domeniul de lucrări pentru Licențiat în Inginerie Electrică și Mecatronică Inginerie absolvenți se numără: - industria de fabricare a semiconductorilor - articole electrice de fabricație - componente înaltă și joasă tensiune de fabricație - sectorul energiei regenerabile - Petrol și Gaze Industrii - firme Companii - industrii de înaltă tehnologie, cum ar fi industria aerospațială - industriile de prelucrare sistem de automatizare - biomedicale firme de inginerie - Dezvoltare Software Sector - cercetare și dezvoltare Sectorul

Unele dintre domeniile de carieră, care sunt potrivite includ Proceduri și de fabricație Inginer, Proiectare si Inginer de cercetare, consultanță Inginer, Testare si Inginer Calitate, Inginer de sistem și academicieni.

Program taught in:
Engleză

See 17 more programs offered by Universiti Teknikal Malaysia Melaka UTeM »

Acest curs este Campus based
Start Date
Duration
4 anii
La zi
Price
13,438
pentru primul an de. 12,770.00 RM pentru anii următori.
Deadline
By locations
By date