Citește Descrierea Oficială

Bachelor of Management Ospitalitate în Turism

Programul de masterat în turism se concentrează pe oferirea de abilitățile elevilor și cunoștințele necesare în industria turismului internațional. Principalul accent și specializare zona în program este de Turism de Management și Experience Design.

Lucrăm în strânsă legătură cu mediul de afaceri local de turism, dar vă oferă o opțiune de a avea perioada de pregătire sau de studiu în străinătate schimb, de asemenea. Probleme multiculturale, limbi și legate de teren domeniile de bază, cum ar fi servicii de proiectare și alte subiecte legate de afaceri sunt, de asemenea, a subliniat în acest program internațional.

Abilitati de comunicare si durabilitate, antreprenoriat, previziune și probleme de siguranță au, de asemenea, un rol important, deoarece acestea au fost definite în strategia de MTI (Multidimensional Institutul de Turism).

Marketingul contemporan, inclusiv e-commerce și dezvoltare de produs, și diverse limbă și studii culturale au, de asemenea, un rol important în programul de gradul. În timpul schimbului de studiu internațional, studenții pot extinde domeniul lor de specializare prin diferitele programe ale noastre multe instituții partenere din străinătate. Acest lucru înseamnă specializare, de exemplu, în unele zone legate de turism specifice, cum ar fi Event Management. Elevii sunt încurajați să completeze pregătirea practică în străinătate, deoarece se va da mai mult perspectiva de propria expertiză și oferă o modalitate alternativă de a obține mai multe cunoștințe în domeniul turismului.

Noi vă va oferi o opțiune excelentă carieră și cheile de dreptul la viitorul tău.

Program predat în:
Engleză

Vezi 2 mai multe cursuri de la Lapland University of Applied Sciences »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Aug. 2019
Duration
42 luni
La zi
Price
Free
După locații
După dată
Start Date
Aug. 2019
Termen limită de aplicare

Aug. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date