Citește Descrierea Oficială

Bachelor de Statistică (B.Stat.)

Trei ani de cursuri de gradul de licență. Desigur implică studii de bază ale subiecților situate o bază solidă care să sprijine capacitatea de inserție profesională, precum și de fundal pentru studii superioare.

Structura cursului

Opt curs semestru, cu un total de 180 de credite. Aproximativ 25% cursuri opționale.

Eligibilitate

  • Sr. secundare (10 + 2) cu 55% mărci cu Phy, Chem, matematica, Bio sau biotehnologie, după caz
  • Competență în limba engleză comunicare

Regimul de admitere

Prin aplicarea urmată de proba scrisă și interacțiune personală.

Carieră și Plasament

Predarea, IT, bancar, Servicii civile de locuri de muncă etc.

Linii directoare pentru Admitere

  • Criterii de examinare de precalificare pentru programele din cadrul absolvent este al 12-lea din clasa de la oricare dintre placi recunoscute din India. Pentru cetățenii străini, calificarea pre pentru programele de la absolvent este un certificat echivalent cu clasa examinarea a 12-a țară și care îndeplinește criteriile de echivalență de "Asociația de la Universitatea indian".
  • Criterii de precalificare pentru programele postuniversitare este de absolvire de la orice universitate recunoscută în India. Pentru cetățenii străini, criteriile de precalificare pentru programele de studii postuniversitare este eliberate de o universitate într-o anumită țară și care îndeplinește criteriile de echivalență de "Asociația Universităților indian".
  • Solicitanții care au aparut pentru examenele finale an de absolvire în anul 2015, de asemenea, se pot aplica pentru admiterea la programul postuniversitar.
  • Universitatea își rezervă dreptul de a judeca capacitatea unui candidat prin HG / PI înainte de admiterea finală.
  • TOEFL / IELTS este obligatorie pentru cetățenii străini care nu au engleza ca limba primara în procesul de predare și de examinare.
  • Pentru a se califica pentru admitere la Universitatea Sharda în programul său Sub absolvent, solicitanții trebuie să completeze 17 de ani la data de 31 decembrie a anului universitar în care sunt în căutarea de admitere.
Program predat în:
Engleză

Vezi 23 mai multe cursuri de la Sharda University »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Iulie 2019
Duration
4 anii
La zi
După locații
După dată
Start Date
Iulie 2019
Termen limită de aplicare

Iulie 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date