Read the Official Description

Bachelor of Technology Inginerie (electrica), cu onoruri

Bachelor of Technology Inginerie (electrica), obiectivele programului sunt de a sprijini viziunea și misiunea universității în furnizarea de program academic la nivel de licență, astfel încât potențialii studenți sunt capabili de a dobândi cunoștințe lor prin intermediul acestui program pentru dezvoltarea carierei lor. În același timp, aceasta va contribui la dezvoltarea socioeconomică a țării.

Ce este tehnologia?

Tehnologia este de cunoștințe, produse, procese, instrumente, metode și sistemele utilizate în crearea de bunuri sau în prestarea de servicii - Tarek Khalil (2000)

Tehnolog sunt "împlinesc". Ei sunt lucrători care sunt foarte bine pregătiți pentru a efectua sarcini specifice. Ei:

  • Echipamente de design, procese sau sisteme; interpreteze și să se pregătească specificații, desene tehnice sau instrucțiuni; estimări și de a gestiona proiecte.
  • Specifica teste; efectua teste de non-rutină, elaborarea unor prototipuri, opera instalații pilot, probleme trage echipament complex; rezolvarea problemelor de producție sau construcții; compila date experimentale, sau să pregătească rapoarte.
  • Supraveghează, tren, să coordoneze și să își asume responsabilitatea administrativă pentru munca celorlalți și de a participa la planificarea pe termen scurt și lung.
Program taught in:
Engleză

See 4 more programs offered by Universiti Malaysia PAHANG »

Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
4 anii
La zi
Price
2,874 USD
pe an
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
End Date