Read the Official Description

Licențiat în Inginerie Tehnologie (Energie si Mediu), cu onoruri

Scopul acestui program este de a sprijini dezvoltarea de Producție în Malaezia, după cum urmează:

  • Pentru a satisface nevoile de Malaysian sectorul de producție / servicii energetice și de mediu pe baza pentru a completa lacunele existente, a forței de muncă în scenariul industrial de fabricație.
  • Ingineri chimice si mecanice sunt susținute și asistate de tehnologi de energie și de mediu, prin care perioada de formare inițială este redus câștigă, prin urmare, în ceea ce privește veniturile și forță de muncă de ore de funcționare.
  • Face absolvenți competente în materie de competențe manageriale pentru comerciale și de alimentare cu energie și de mediu pe baza industriilor lanț abili în technopreneurship cu dezvoltarea de produse inovative / serviciu

Ce este tehnologia?

Tehnologia este de cunoștințe, produse, procese, instrumente, metode și sistemele utilizate în crearea de bunuri sau în prestarea de servicii - Tarek Khalil (2000)

Tehnolog sunt "împlinesc". Ei sunt lucrători care sunt foarte bine pregătiți pentru a efectua sarcini specifice. Ei:

  • Echipamente de design, procese sau sisteme; interpreteze și să se pregătească specificații, desene tehnice sau instrucțiuni; estimări și de a gestiona proiecte.
  • Specifica teste; efectua teste de non-rutină, elaborarea unor prototipuri, opera instalații pilot, probleme trage echipament complex; rezolvarea problemelor de producție sau construcții; compila date experimentale, sau să pregătească rapoarte.
  • Supraveghează, tren, să coordoneze și să își asume responsabilitatea administrativă pentru munca celorlalți și de a participa la planificarea pe termen scurt și lung.
Program taught in:
Engleză

See 4 more programs offered by Universiti Malaysia PAHANG »

Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
4 anii
La zi
Price
2,874 USD
pe an
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
End Date