Citește Descrierea Oficială

Misiune

Ca centru Shanghai pentru educație de afaceri cu engleza ca mediu de instruire, programe scopul de a oferi practice de învățare, inovatoare, într-o atmosferă de tip familial; a cufunda studenților în cultură și limbă a Chinei; și de a transforma elevii în antreprenori proactive și lideri responsabili social de organizații din întreaga lume.

Experiential Learning Education Filosofie

Teorii sunt importante, abilitățile și capacitățile de punere în aplicare ele sunt mult mai importante. Prin adaptarea o filozofie de predare de învățare experiențială, noi la CIP, includerea activități practice cu un fundament teoretic pentru a sprijini și consolida cunoștințele. Ne străduim pentru a deveni un jucător de cele mai valoroase din lumea afacerilor prin predarea competențelor și cunoștințelor de un standard excepțional tale. Mediu de învățare la nivel mondial.

Avem elevi din aproximativ 140 de țări cu o distribuție bună continente studiază în cadrul Universității, membrii facultății noastre dedicate sunt cetățeni ai lumii, cu un bun mix de cadrele didactice est și de vest, care vă poate aduce o bogăție de cunoștințe și perspective din diferite națiuni în sala de clasă, și oferim cursuri discutăm diferite piețe în plus față de China. Ce e mai mult, sunteți în stare să câștige viitor expunere internationala, cu un semestru a studia în universitățile partenere într-o țară, cum ar fi Statele Unite ale Americii, Spania, Țările de Jos, Germania sau Coreea de Sud. Un astfel de mediu unic de învățare la nivel mondial cerut de fiecare societate de astăzi și a vă ajuta să construi o rețea globală de prieteni. Elevii pot termina programul la minimum 3 ani, cu planificare studiu bun. Lungimea maximă de studiu este de 6 ani.

  • Elevii cu aptitudini bune de limba chineză înainte de începerea programului sunt calificat pentru a aplica pentru scutirea de cursuri de limba chineză de până la 28 de credite.
  • Elevii calificați vor beneficia de oportunități de a studia ca un student de schimb în universitățile noastre partenere într-o altă țară pentru un semestru (cu excepția primului an și ultimul semestru al programului)
  • Elevii cu valide HSK nivel de 5 certificate și GPA peste 3 sunt calificate pentru a aplica pentru minor în limba chineză, în primul an de studiu.
Program predat în:
Engleză

Vezi 3 mai multe cursuri de la Donghua University »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
4 - 6 anii
La zi
Price
Free
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date