De licență sistemelor de informații de afaceri

Generalități

Programul de descriere

Sisteme de informare ajuta oamenii folosesc tehnologia pentru a face cele mai bune decizii posibile. Acest grad, acreditat de australian Computer Society, vă oferă o înțelegere cuprinzătoare a instrumente și tehnici necesare pentru a gestiona aceste sisteme complexe, și soluții inovatoare creative la provocările de informare.

În primul an veți acoperi concepte cheie din IT, programare și sisteme de informare, împreună cu bazele de management, marketing și contabilitate.

Al treilea an va implica un proiect de industrie de un an, oferindu-vă hands-on experiență de lucru ca parte a unei echipe în planificarea și dezvoltarea unui proiect software de dimensiuni medii.

Odată ce ați absolvit, veți fi gata să lucreze în tehnologie și management într-o serie de organizații. Ai putea găsi roluri in analiza sistemelor si dezvoltarea, analiza de business, și management de proiect.

Cerințe de limbă engleză

Scor IELTS (Academic) de 6.0 cu nici un scor individual de bandă mai mică de 6.0; Testul TOEFL pe suport de hârtie-- un scor general de minim 550, cu un scor de 5 sau mai mult în Test de limba engleză scrisă; Testul TOEFL bazat pe Internet - un scor general de minim 60, cu un minim de 18 SLR; W 22; Finalizarea satisfăcătoare a englezilor pentru continuarea studiilor stadiu avansat 5B (minim EFS5 UG 60 la suta), care este disponibil de la La Trobe din Melbourne; Pentru mai multe informatii va rugam sa vizitati site-ul La Trobe din Melbourne.

La Trobe din Melbourne Fundația Studii: 60 la suta rezultat final la un curs; Engleză ca limbă de predare în studii terțiare pot fi acceptate. Vă rugăm să rețineți: engleza ca limba de predare în studiul anterior nu vor fi acceptate ca o bază de admitere (în engleză) pentru cursuri în cazul în care cerința de scor de testare aprobat este mai sus o IELTS 6.5 cu nici o trupa scor mai mic decât 6,0. Pearson Test de limba engleza (Academic) (PTE): un scor minim de 57 cu nici o abilitate de comunicare scor mai mic de 50.

Cambridge Certificate of Advanced English (CAE): un grad de B sau mai mare.

Cambridge Certificat de Competență în limba engleză (CPE): o notă de trecere de C sau mai mare, sau echivalent aprobat internațional.

Cerințe de intrare Academice

 • LTM Studii Fundația - 60
 • Aust. Yr 12 (ATAR) 2015 (indicativ numai) - N / A
 • Bacalaureat International - 24
 • Nivele GCE A - 7
 • HKDSE - 2 x Nivelul 4
 • Sri Lanka Nivele A - CCC
 • STPM - 8
 • Norvegia superior Certificat secundară - 3.5
 • Suedia Slutbetyg - G
 • Toate Sen SC Indian (Cele mai bune 5 subiecți) - 65
 • Vietnam (Anul 12) - 8
 • Indonezia (SMA) - 8
 • GAC Cert. IV - GPA 2.6
 • GAOKAO - a se vedea: site-ul

Dacă nu îndeplinesc aceste cerințe de intrare s-ar putea fi interesat de Studii La Trobe de fundație și de programe de diplomă, care oferă o cale alternativă la programele de licență La Trobe lui. Pentru mai multe informații vă rugăm să vizitați site-ul La Trobe Melbourne.

Subiect condiție

Unitatile 3 si 4: un scor studiu de cel puțin 25 în limba engleză (EAL) sau 20 în orice altă limba engleză.

Recunoașterea profesională

Acest curs este pe deplin acreditat de către Computer Society australian (ACS).

Oportunități de carieră

Vei fi potrivite pentru roluri ca o punte între personalul tehnice și de management. Puteți găsi o carieră în diverse sectoare, de exemplu, ca un analist de sistem cu experiență în analiza cerințele de sistem de informații de afaceri și metode de implementare a sistemului.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

La Trobe will be a University known for its excellence and innovation in relation to the big issues of our time, and for its enthusiasm to make a difference. La Trobe will be one of the top three Univ ... Citeste mai mult

La Trobe will be a University known for its excellence and innovation in relation to the big issues of our time, and for its enthusiasm to make a difference. La Trobe will be one of the top three Universities in Victoria, one of the top dozen nationally and one of the top 300 internationally. Citește mai puţin
Melbourne , Bendigo , Albury , Melbourne , Mildura , Shepparton , Sydney + 6 Mai mult Mai Puțin