De Transfer De Licență în Afaceri

South Puget Sound Community College

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

De Transfer De Licență în Afaceri

South Puget Sound Community College

În baza unui acord de transfer la nivel de stat, Associate în Acordul de afaceri de transfer direct / program major înrudite, denumit uneori Associate în Arte, este conceput pentru persoanele interesate în pregătirea pentru o afacere majoră și de a intra ca junior la cea mai bacalaureat instituțiile din statul Washington. Cursurile prezentate sunt considerate echivalente de curs la cursurile de diviziune inferioare necesare similare oferite la instituția de primire bacalaureat.

PROGRAM REZULTATE

Elevii de completare Asociat într-un grad Contract de afaceri Direct de transfer va fi pregătită:

 • Apreciem multiplele contexte de afaceri - sociale, politice, economice și juridice - într-un mediu intern și global;
 • Definiți modul în care elemente ale activității impactului asupra mediului juridic;
 • înregistrează operațiunile și întocmesc situații financiare pentru o entitate de afaceri;
 • Comunica în mod eficient;
 • Gândi logic și critic.
 • Să evalueze și să prelucreze datele cantitative și simbolice.
 • să înțeleagă ei înșiși în relație cu alții într-o lume multiculturală.
 • Să înțeleagă responsabilitățile și consecințele etice.

afaceri

Alege o cale prin lume, în creștere în ritm alert, și divers de cariere de afaceri. Elevii de afaceri să învețe să înțeleagă modul în care companiile funcționează în medii juridice și economice complexe. La SPSCC ne vom pregăti pentru a lucra cu succes într-o varietate de setări profesionale și de birou.

Avem un comitet consultativ foarte activ, care colaborează cu noi pentru a oferi experiențe de internship pentru studenți. Membrii de consiliere, de asemenea, de multe ori angaja studenții noștri sau de a le conecta cu alte locuri de muncă în comunitate.

Admiterea Business School

Admiterea la Washington bacalaureat publice, școli de Business nu este garantat pentru studenții care dețin un asociat în afaceri - DTA Grad. Se recomandă ca elevii să contactați Business School devreme în asociat în afaceri de acordare a bacalaureatului - programul DTA care urmează să fie informat cu privire la cerințe suplimentare (de exemplu, AAP) și procedurile de admitere.

Vă rugăm să rețineți că admiterea pentru multe școli de afaceri este competitivă și mai mare mediile de grad-punct și clasele de curs sunt adesea necesare. Vă rugăm să verificați cu școala de destinație și de colegiu. In plus, nota minimă pentru cursuri de afaceri este un 2.0. Aceste cursuri sunt notate cu un asterisc (*). UW Bothell necesită un minim de 2,0 în toate cursurile condiție prealabilă.

Informații specifice Universitatea

În scopuri de planificare a programului, studenții sunt sfătuiți că cerințele-divizie inferioară pentru Washington individuale școli de afaceri publice de invatamant superior pot varia.

 1. Pentru a îndeplini cerințele actuale EWU, al doilea curs Compoziție limba engleză trebuie să fie echivalent cu EWU Engleza Compozitie Colegiul 201: Analiză, Cercetare și Documentare.
 2. Studenții care intenționează afaceri majore internaționale ar trebui să se consulte potențiale instituțiile lor de transfer în ceea ce privește nivelul de limbă universală necesară pentru admiterea la majore. Cinci (5) credite în limbi străine se pot aplica la cerința umaniste.
 3. Studenții sunt încurajați să includă un discurs sau un curs de comunicare orală (comunicare de grup nu mici).
 4. Studenții care intenționează majore de management de fabricație la WWU ar trebui să consulte WWU în ceea ce privește selectarea cursurilor de științe naturale necesare pentru admiterea la majore.
 5. Studenții internaționali care au finalizat un curs de drept de afaceri specifice țării lor de origine trebuie să ia un curs de drept de afaceri la o instituție din SUA, în scopul de a demonstra competență în dreptul afacerilor din SUA.
 6. Patru instituții au cerințe de admitere la cele mai importante pe care le depășesc pe cele menționate mai sus. Studenții își pot îndeplini aceste cerințe prin selectarea atentă a elective University Curs echivalent cu:
 • WSU (toate campusuri): Management Information Systems MIS 250
<li>Gonzaga: Management Information Systems 235 BMIs</li> <li>PLU: aplica&#539;ii informatice 120 CSCE, fie un curs sau abilit&#259;&#539;i de testare echivalente</li> <li>SPU: Spreadsheets BUS 1700, fie un curs sau abilit&#259;&#539;i de testare echivalente</li> <li>WWU: Introducere &icirc;n afaceri Computer Systems MIS 220 (pentru studen&#539;ii de transfer care intr&#259; &icirc;n toamna 2014)</li>

Această școală oferă programe în:
 • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2018
Duration
Durata
2 anii
Cu normă întreagă
Locations
Statele Unite ale Americii - Olympia, Washington
Data începerii : Sept. 2018
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Statele Unite ale Americii - Lacey, Washington
Data începerii : Sept. 2018
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2018
Statele Unite ale Americii - Lacey, Washington
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Statele Unite ale Americii - Olympia, Washington
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala