Dezvoltarea umană și știința familiei

Kansas State University Polytechnic Campus

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Dezvoltarea umană și știința familiei

Kansas State University Polytechnic Campus

Misiunea noastră este de a spori dezvoltarea persoanelor și a familiilor pe tot parcursul vieții, prin predare, cercetare și implicare comunitară la nivel local, național, național și internațional.

Dezvoltarea umană și programul de licență în domeniul științelor familiei de la Universitatea de Stat din Kansas oferă studenților licențiat o bază solidă de cursuri și experiențe care vor duce la o abundență de oportunități de a lucra cu oameni de toate vârstele într-o mare varietate de setări. Cursurile din program se concentrează asupra dezvoltării individului într-un context familial pe tot parcursul ciclului de viață. Elevii vor selecta o zonă de concentrare sau pot selecta opțiunea de stagiu cu aprobarea de către facultate.

Programul este recunoscut ca un program aprobat de către Consiliul Național pentru Relații Familiale pentru desemnarea educatorului pentru Viața Familiei .

Pentru a afla mai multe despre diploma de licență în domeniul studiilor de familie și a serviciilor umane, consultați resursele suplimentare de pe această pagină, precum și de la universitate

2 2 Acorduri

Aflați mai multe despre acordurile noastre 2 și despre modul în care am colaborat cu colegii din comunitate pentru a vă ajuta să obțineți o diplomă de licență.

2 2 Acorduri

Curriculum-ul academic

Această pagină este destinată să conțină resurse și informații care vor ajuta elevii să completeze diploma de licență HDFS. Pe măsură ce studenții progresează prin diplomă, vor dori să se refere la această pagină pentru o copie a foii de studiu, informații despre portofoliul studenților și o multitudine de materiale suplimentare care se vor dovedi benefice pe măsură ce își creează și modifică permanent planul individual academic.

Stagiu vs Zona de concentrare

Toți elevii HDFS vor trebui să decidă înainte de anul senior dacă urmează să urmeze un stagiu sau o zonă de concentrare. Fiecare cale va fi în valoare de 12 ore de credit academic. Nu există o alegere clară și studenții vor dori să ia în considerare beneficiile fiecărei opțiuni în ceea ce privește propriile obiective academice și de carieră.

Minori, certificate și titulari secundari

Elevii interesați să adauge o

Câțiva dintre cei mai frecvent adăugați minori, certificate sau specializări secundare includ, dar cu siguranță nu se limitează la:

Dezvoltarea umană și știința familiei (pdf)

Certificat de educație pentru viața de familie

Absolvenții programului HDFS care au absolvit toate cerințele de grad, inclusiv seria de stagii, sunt calificați să se aplice pentru desemnarea provizorie a certificatului de viață de familie (CFLE), desemnată de Consiliul Național pentru Relații Familiale . Programul nostru oferă formarea necesară pentru a construi competențe în cele 10 domenii disciplinare de bază necesare pentru a deveni un CFLE.

Certificarea recunoaște un context dovedit și o înțelegere în fiecare din cele 10 zone de conținut de familie. În timp ce CFLE pot lucra în mod specific într-o disciplină, cum ar fi educația părinților sau îmbogățirea căsătoriei, înțelegerea lor a multor domenii care afectează familiile de astăzi le permite să fie mai eficiente în eforturile lor de a educa și de a lucra cu indivizi și familii. Designerul Certified Life Life Educator recunoaște natura educațională, preventivă și îmbogățită a activității lor. În plus, standardele identificate pentru certificare ajută la creșterea gradului de conștientizare și înțelegere a educației de viață de familie ca profesie.

10 domenii disciplinare de bază

 • Familii și persoane în contexte sociale
 • Dinamica internă a familiilor
 • Creșterea și dezvoltarea umană pe tot parcursul vieții
 • Sexualitatea umană
 • Relatii interpersonale
 • Managementul resurselor familiale
 • Educația și îndrumarea părinților
 • Dreptul familiei și politica publică
 • Etica și practica profesională
 • Metodologia educației pentru viața de familie

Absolvent Planificarea școlilor

Elevii specializați în dezvoltarea umană și știința familiei nu numai că beneficiază de o gamă largă de opțiuni de carieră, ci și sunt bine pregătiți să urmeze grade avansate într-o varietate de domenii. Elevii pot folosi informațiile de mai jos pentru a descoperi unele dintre cele mai frecvent urmărite grade avansate și conectați-vă la resursele generale care se vor dovedi utile în timp ce se pregătesc să se aplice la școala absolventă.

Facultatea și consilierii din HDFS sunt, de asemenea, foarte bucuroși să discute cu dvs. despre școala postuniversitară.

În mod frecvent urmărite grade avansate

Resurse de planificare

Această școală oferă programe în:
 • Engleză


Ultima actualizare March 26, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Ian. 22, 2019
Mai 28, 2019
Duration
Durata
4 anii
Cu normă întreagă
Price
Preţ
24,040 USD
Locations
Statele Unite ale Americii - Salina, Kansas
Data începerii : Ian. 22, 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Ian. 31, 2023
Data începerii : Mai 28, 2019
Termen limită de aplicare Mar. 1, 2019
Data terminării Mai 31, 2023
Data începerii : Aug. 26, 2019
Termen limită de aplicare Feb. 1, 2019
(selective admissions), Jun. 1. 2019 (regular admissions)
Data terminării Aug. 31, 2023
Dates
Ian. 22, 2019
Statele Unite ale Americii - Salina, Kansas
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Ian. 31, 2023
Mai 28, 2019
Statele Unite ale Americii - Salina, Kansas
Termen limită de aplicare Mar. 1, 2019
Data terminării Mai 31, 2023
Aug. 26, 2019
Statele Unite ale Americii - Salina, Kansas
Termen limită de aplicare Feb. 1, 2019
(selective admissions), Jun. 1. 2019 (regular admissions)
Data terminării Aug. 31, 2023