Read the Official Description

Diploma în Arta Culinară este conceput pentru cei care au ales să urmeze o carieră interesantă în arte culinare. Acest program unic de competențe-condus va duce prin etapele cheie ale clasică și preparate din bucătăria internațională de pregătire, garde iesle, măcelărie, patiserie și panificație și, în același timp, se dezvoltă profesionalism și competență în producerea de alimente de standarde de clasă mondială.

De ce să alegeți Acest program?

Veți obține perspective valoroase în cele mai recente tendințe din industrie și aptitudinile necesare pentru a crea capodopere consumabile. Această combinație vă va face o mult mai căutat-după profesionist în această industrie. Mai mult decât atât, rețelele puternice obținute de la Scoala de Arte culinare vă va oferi, de asemenea, un avantaj suplimentar în cariera ta viitoare.

Ce să aștepte de la acest program?

Programul începe cu un curs de nivel de orientare în cazul în care sunt introduse de subiecte, cum ar fi, culinar de bază, igiena bucatarie, nutritie, de copt, produse de patiserie, aspectul de bucătărie și de design. După ce a stăpâni elementele de bază, programul se va concentra apoi la nivel avansat de preparare a alimentelor, care include feluri de mâncare gătit și placare întregi și produse de patiserie la perfecțiune.

Programul de Internship

Veti suferi un semestru de pregătire cuprinzătoare în programul de internship. Acesta a fost special conceput pentru a vă oferi o experiență intensă hands-on de învățare într-un mediu de lucru provocator.

Cerințe de intrare:

  • SPM / O-Niveluri / UEC sau echivalent, cu un minim de trei (3) credite.
  • Solicitanții care posedă alte calificări vor fi considerate de la caz la caz la caz.

Prize de: ianuarie, aprilie și august.

Durata: 2 ani și un semestru de stagiu.

Program taught in:
Engleză

See 13 more programs offered by BERJAYA University College of Hospitality »

Acest curs este Campus based
Start Date
Apr. 2019
Duration
5 semestre
La zi
By locations
By date