Citește Descrierea Oficială

Gradul de licență în Informatică și Inginerie Telecomunicații urmărește să permită, cu pregătire corespunzătoare, tehnicieni cu instruire avansată în domeniul tehnologiei informației și telecomunicațiilor, dar în cazul în care formarea interconectează o componentă tehnică și practică puternic, inclusiv de formare tehnicieni calificați în domeniul informaticii și telecomunicații, în scopul de a eficientiza acest sector, care este vital din punct de vedere modernizare local, regional și național.

Gradul în Eng și Telecomunicații are următoarele competențe: - Abilitatea de a comunica informații, idei, probleme și soluții pentru diferite audiențe.

  • Autonomie în procesul de învățare care să permită dezvoltarea de tehnologii cu follow un grad ridicat de autonomie, precum și dezvoltarea de noi competențe.

  • Abilitatea de a diagnostica problemele și să propună soluții susținute de selecție și interpretarea informațiilor relevante.

  • Abilitatea de a integra și de a lucra împreună, arătând responsabilitate, inițiativă și toleranță.

  • Capacitatea de a acționa în conformitate cu principiile etice și responsabilitatea socială.

  • Confruntat cu o inova problemă și să încerce noi soluții, în funcție de competențe deja dobândite, oferind astfel o soluție mai bună.

  • Proiectarea si implementarea de sisteme informatice.

  • Integrarea solutiilor hardware si software.

  • Proiectarea si implementarea sistemelor de telecomunicații.

  • Instalare infrastructurii de telecomunicații.

  • Întreținere și Informatică de Gestiune.

Absolvenții în Informatică și Telecomunicații Inginerie trebuie să fie pregătiți să își exercite atribuțiile în diferite sectoare economice care utilizează sisteme, inclusiv IT: - Băncile și societățile de asigurări; - În domeniul industriei și serviciilor; - Dezvoltarea de hardware și software pentru aplicații specifice; - Administrarea de rețea în IMM-uri, întreprinderi mari și instituțiilor publice; - Furnizori de echipamente de calculator; - Servicii multimedia companii; - Dezvoltator de software si sisteme analist; - Administrator baze de date; - Inginer de calculator; - Inginer Telecomunicații.

Program predat în:
Portuguese (Portugal)

Vezi 4 mai multe cursuri de la Instituto Politécnico de Viseu – Escola Superior de Tecnologia e Gestão de Lamego (ESTGL) »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Oct. 2019
Duration
Price
1,500 EUR
După locații
După dată
Start Date
Oct. 2019
Termen limită de aplicare

Oct. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date