Read the Official Description

Diploma în Golf Management este conceput pentru amatorii de golf pentru a transforma pasiunea lor de agrement de golf într-o carieră plină de satisfacții. Acest program oferă studenților o înțelegere practică de golf, de afaceri, de marketing și de management. Prin urmare, acest lucru le permite să se integreze jocul de golf în ospitalitate și de recreere domeniul mai larg, care să-i pregătească pentru o varietate de cariere în industria de golf.

De ce să alegeți Acest program?

Primul de acest fel în Malaezia, aceasta Diploma de doi ani și jumătate de an în Golf de Management vă va oferi marginea câștigătoare pentru a concura în acest sport, nu numai ca un joc, ci ca o carieră și de afaceri. Acest program are ca scop pregătirea studenților pentru a obține intrarea în industria de golf profesionist.

Ce să aștepte de la acest program?

Universitatea Colegiul de Hospitality BERJAYA deține o gamă impresionantă de mare pentru seturi de mijlocul de cluburi de golf și accesorii de calitate pentru studenți de a utiliza. Oferim, de asemenea, cursuri de provocatoare și intensive pentru a vă oferi o înțelegere globală de afaceri, de marketing, management, merchandising cu amănuntul și de vânzări. Veți avea, de asemenea, o cunoaștere de afaceri all-inclusive pe subiecte interesante, de la dezvoltare jucător de la operațiunile de gestionare a golf și turnee.

Programul de Internship:

Veti suferi un semestru de pregătire cuprinzătoare în programul de internship. Acesta a fost special conceput pentru a vă oferi o experiență intensă hands-on de învățare într-un mediu de lucru provocator.

Cerințe de intrare:

  • SPM / O-Niveluri / UEC sau echivalent, cu un minim de trei (3) credite.
  • Solicitanții cu alte calificări sunt considerate de la caz la caz.

Prize de: ianuarie, aprilie și august.

Durata: 2 ani și 20 de săptămâni de stagiu profesional.

Program taught in:
Engleză

See 13 more programs offered by BERJAYA University College of Hospitality »

Acest curs este Campus based
Start Date
Apr. 2019
Duration
5 semestre
La zi
By locations
By date