Diplomă în administrarea și managementul afacerilor

Generalități

Programul de descriere

Gradul în Administrarea și Managementul Afacerilor (ADE) oferit are o abordare generalistă, rezultatul reflecțiilor efectuate cu reprezentanții instituțiilor private și publice din zonă și a celor exprimate în sondajele de inserție în muncă ale absolvenților și a celor colectate în Planul strategic al Facultății de Drept, Economie și Turism.

Igualada și mediul său se caracterizează printr-o structură de afaceri mică și medie, care recomandă o pregătire extinsă, astfel încât viitorii absolvenți să aibă o imagine de ansamblu asupra modului în care operează o companie. În acest fel, absolvenții vor avea capacitatea de a acoperi diferite nevoi de management care pot apărea atunci când intră în lumea afacerilor.

Studiile în administrarea și managementul afacerilor oferă, de asemenea, posibilitatea aprofundării competențelor legate de inovația în afaceri, managementul general al afacerilor și gestionarea globalizării piețelor și companiilor.

133040_133037_Campus_Slide4.jpg

De ce să studiezi această diplomă în campusul Igualada?

Gradul în Administrarea și Managementul Afacerilor (ADE) oferă o pregătire solidă și o pregătire practică și profesională în managementul companiei, strâns legată de realitatea de afaceri și relația sa cu mediul, ceea ce facilitează plasarea unui loc de muncă sau crearea de compania în sine.

Studiile în administrarea și managementul afacerilor oferă, de asemenea, posibilitatea aprofundării competențelor legate de inovația în afaceri, managementul general al afacerilor și gestionarea globalizării piețelor și companiilor.
În plus, un obiectiv principal este educarea și formarea viitorilor absolvenți pentru inserția lor într-o lume globală, favorizarea formării în afaceri în alte limbi (preferabil engleza), munca în echipă și utilizarea tehnologiilor informaționale și comunicare.

Pe scurt, pregătirea absolvenților noștri ADE trebuie să le permită să rezolve tot felul de probleme în companie și să contribuie, cu contribuțiile lor, la succesul, extinderea și internaționalizarea companiei.

Din punct de vedere didactic, Facultatea de Drept, Economie și Turism, se angajează să evalueze continuu, metodologii active de predare și învățare și să orienteze profesionalizarea studiilor, care includ, ca caracteristică distinctivă, practicile obligatorii în companii și mobilitate studenți naționali și internaționali.

Acest grad este oferit în campusul Igualada după-amiaza.

oportunităţi de carieră

Principalele oportunități profesionale pentru gradul de Business Management și Management sunt legate de următoarele domenii:

 • Contabilitate și audit: responsabil pentru zona de contabilitate, audit extern, contabil sau controlor de audit.
 • Fiscalitate: consultanță, management și consultanță fiscală.
 • Finanțe: management financiar, analist financiar, șef de trezorerie.
 • Operațiuni și logistică: management operațional și logistic, management producție, manager logistic, furnizor și distribuție.
 • Resurse umane: managementul resurselor umane.
 • Management strategic: personalul managementului strategic, responsabil cu planificarea strategică, asistent manager.
 • Piețele companiei și piețele globale: șeful internaționalizării, analist al piețelor globale.
 • Marketing și cercetare de piață: responsabil pentru managementul zonei de marketing, manager comercial, responsabil cu comunicarea de marketing, managementul marketingului.
 • Antreprenoriat: antreprenoriat, consultanță inovare, consultanță.
 • Analiză economică: analist economic, personal tehnic în servicii de cercetare ale entităților publice și private.
 • Direcție, consultanță și consultanță în orice organizație publică sau privată.

Admitere profil

Gradul de Administrare a Afacerilor se adresează studenților care sunt interesați să își dezvolte activitatea profesională în domeniul managementului afacerilor sau care sunt, de asemenea, interesați să înțeleagă cum funcționează economia. Studentul care arată un profil de negociere bun este un antreprenor și, în același timp, arată o atitudine etică și responsabilă. Necesită comunicare orală și scrisă, abilități matematice și analitice, motivație pentru a înțelege fenomenele și schimbările sociale și capacitatea de a decide și de a rezolva conflictele.

În acest sens, ROYAL DECREE 1892/2008, din 14 noiembrie, reglementează articolul 1 condițiile pentru accesul la studii oficiale de studii universitare și procedurile de admitere în universitățile publice spaniole. Conform articolului 2, puteți accesa studii oficiale de studii universitare la universitățile spaniole dacă se îndeplinește oricare dintre aceste cerințe:

1. A fi în oricare dintre următoarele situații:

 • Accesul la universitate prin trecerea unui test, de către cei care sunt în posesia diplomei de licență.
 • Acces la universitate pentru studenții din sistemele de învățământ din statele membre ale Uniunii Europene sau din alte state cu care Spania a semnat acorduri internaționale.
 • Acces la universitate pentru studenții din sisteme de învățământ străine, la solicitarea omologării titlului de origine la titlul spaniol de licență.
 • Acces la universitate de către cei care dețin titluri de Tehnician Superior care corespund Instruirii profesionale și predării artistice sau Tehnicianului sportiv superior corespunzător predării sportive.
 • Acces la universitate pentru persoanele cu vârsta de peste douăzeci.
 • Acces la universitate prin acreditarea experienței profesionale sau profesionale (prevăzută în Legea 4/2007).
 • Acces la universitate pentru persoanele de peste patruzeci și cinci de ani.

2. Să dețină o diplomă universitară oficială sau un titlu echivalent.

3. Să dețină o diplomă universitară oficială de absolvent universitar, arhitect tehnic, inginer tehnic, absolvent, arhitect, inginer, corespunzător amenajării anterioare a învățământului universitar sau a unui titlu echivalent.

4. A terminat studii universitare parțiale străine sau, după ce a terminat, nu și-a obținut omologarea în Spania și dorește să continue studiile la o universitate spaniolă. În acest caz, va fi o cerință esențială ca universitatea corespunzătoare să fi recunoscut cel puțin 30 de credite.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The main aim of the University of Lleida is the education of its students. We provide high standards of teaching with quality services throughout the university community that reach society beyond the ... Citeste mai mult

The main aim of the University of Lleida is the education of its students. We provide high standards of teaching with quality services throughout the university community that reach society beyond the campus gates. Students make up most of the UdL community, and our objective is to ensure that they enjoy the teaching and learning processes involved. Citește mai puţin
Lleida , Igualada + 1 Mai mult Mai Puțin