Descriere

Calitatea științifică și pedagogică ridicată a cadrelor didactice cu cunoștințe solide în domeniul materialelor inginerești, mecanică și aeronautică promovează o învățare solidă în acest domeniu al cunoașterii și abilitatea de a rezolva probleme în multe aspecte ale ingineriei aeronautice prin utilizarea de noi materiale noi tehnologii produse inovatoare și primare în industria aerospațială, creând viitorii profesioniști care vor dovedi conducerea tehnică și profesională, versatilitatea și abilitatea de a lucra în echipe multidisciplinare.

Structura curriculară a fost creată având în vedere contextul european și internațional pentru a asigura o calitate educațională corespunzătoare celor practicate în cele mai bune universități naționale și internaționale.

Acest grad a fost creat pentru a adapta zonele inovative profesionale pe care județul le lipsesc și care se află într-o dezvoltare accelerată, cum ar fi educația în materiale noi și tehnologii noi introduse în acest curs împreună cu cunoștințele de bază necesare în domeniul aeronautic, un domeniu extrem de important pentru a răspunde nevoilor de dezvoltare industrială ale societății portugheze.

Oportunități de carieră

Există multe oportunități de carieră și acoperă un mare număr de activități precum:

 • Proiectare și fabricare și operațiuni de aeronave
 • Întreținerea aeronauticii
 • Gestionarea sistemelor legate de aeronave și operațiunile acestora
 • Cercetare și dezvoltare în domeniul aeronautic
 • Industria aeronautică
 • Servicii de gestionare a mediului și de control
 • Laboratoare de consultanta pentru cercetare si dezvoltare

Student international

Aplicațiile se fac direct la Universidade Atlântica .
Elevii care îndeplinesc toate cerințele următoare pot aplica:
 • Studenții care au absolvit liceul / K12 sau care au calificări echivalente din punct de vedere juridic;
 • Elevii care au luat examenele de admitere necesare - Solicitanții care au absolvit învățământul secundar în străinătate vor trebui să valideze examenele de absolvire a școlii, în conformitate cu examenele naționale portugheze necesare pentru admiterea în fiecare program de studii a unei Atlântica University . Examenele necesare pot fi efectuate la universitatea însăși (chiar prin videoconferință sau prin alte mijloace tehnologice pentru a efectua interviuri);
 • Nivelul studenților în fiecare dintre examenele de admitere necesare trebuie să fie mai mare decât minimul stabilit - Calificările obținute în examenele de absolvire a școlii necesare trebuie să fie de cel puțin 95 la scara portugheză de la 0 la 200; Atlântica va întreprinde procedura de echivalență necesară din sistemul educațional original;
 • Elevii care îndeplinesc condițiile necesare admiterii;
 • Nivelul aplicării studenților trebuie să îndeplinească cel puțin minimul stabilit - Gradul de aplicare minim: 95 (scara de clasificare: de la 0 la 200).

Gradul final de liceu / K12 este în valoare de 65% în formula pentru calcularea gradului de aplicare. Examenele de admitere necesare sunt în valoare de 35%.

Program predat în:
 • Engleză

Vezi 4 mai multe cursuri de la Atlântica University »

Ultima actualizare Mai 1, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
3 anii
Part time
La zi
Price
7,000 EUR
taxă anuală
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date

Carbures Aerospace & Defense