Citește Descrierea Oficială

Licenta in Administratie Servicii Publice

Lumea are nevoie de lideri puternici, cunostinte care sunt dedicate servirii altora. De multe ori, cei care dețin grade de serviciu public sunt cei mai calificați. În serviciul public și programul de Administrație de la Colegiul Tehnic de Sud, puteți obține o fundație în justiție penală și criminalistică în timp ce extinde cunoștințele și de comercializare ta.

În aceste programe de administrație publică, puteți alege o concentrare în domeniul de aplicare a legii și corecțional Administrație, justiție penală Technologies și justiția socială. La absolvire, veți fi eligibil pentru o varietate de poziții în justiția penală, servicii sociale, și câmpuri de management de urgenta.

La Colegiul Tehnic de Sud, instructorii noștri experimentați și membri ai personalului dedicat vă poate ajuta să luați următorul pas în viața ta. Contactati-ne azi pentru a afla cum putem sta în rândul programelor de studii ale administrației publice.

Cât timp îmi va lua pentru a finaliza acest program?

Programul este conceput pentru a lua 176 săptămâni pentru a finaliza. Dintre cei care au completat programul în 2013-2014, 48% finalizat în 176 săptămâni.

Care sunt șansele mele de a obține un loc de muncă, atunci când am absolvit?

Rata de plasare de locuri de muncă pentru studenții care au completat acest program este de 71%.

Program predat în:
Engleză

Vezi 4 mai multe cursuri de la Southern Technical College »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
176 săptămâni
La zi
Price
72,000 USD
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date