Read the Official Description

Bachelor Degree in Teatru Arte

Universitatea de Teatru Black Hills de stat este un mic program cu beneficii mari, în cazul în care procesul artistic este la fel de important ca și produsul final. Programul oferă un mediu de învățare centrată pe elev concentrându-se pe cultivarea abilităților de colaborare, creativitatea și profesionalismul necesare pentru a urma o carieră în teatru. Elevii vor construi o bază solidă de la care ei sunt pregătiți să meargă la școală absolvent sau intra pe piața muncii.

Există mai multe etape productii pe tot parcursul anului, care sunt deschise pentru public.

Două organizații studențești oferi sprijin pentru programul de teatru:

  • Societatea Teatrul este deschis tuturor elevilor BHSU
  • Recuzită și cămăși, cea mai veche organizatie student la BHSU, este o Fraternitate de onoare Teatru

Oportunități de carieră

Teatrul este format din mai multe domenii de specializare carieră. Aceste zone includ (dar nu sunt limitate la): actorie, regie, de design scenic, costume, design de iluminat, machiaj design, design de sunet, direcția tehnică, management scenă, și publicitate. Fiecare domeniu de specializare carieră are propriul set de meserii necesare.

În plus, în fiecare domeniu de specializare sunt diferite meserii, care necesită seturi specifice de competențe. Aceste meserii sunt: ​​tâmplari, artiști de teatru, maestru de proprietate, electricieni de masterat, operatori de bord lumina, operatorii de placa de sunet, manageri costum magazin, croitori, manageri de punte și mai mult.

Fiecare student are posibilitatea de a alege, și să devină expert în, un domeniu de specializare în carieră și de a dobândi unul sau mai multe set (e) de aptitudini comerciale. Aceasta combinatie va permite studenților să continue carieră și oportunități de angajare în comunitate, colegiu și teatru profesionist. Oportunități suplimentare sunt disponibile în magazine de pitorești, magazine de costume și studiouri de televiziune; centre civice, amfiteatre și organizații de planificare eveniment.

Program taught in:
Engleză

See 15 more programs offered by Black Hills State University »

Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline
Start Date
Sept. 2019
Application deadline
Start Date
Sept. 2019
Application deadline