Citește Descrierea Oficială

Licenta in Biologie

Exploreaza viață lume! Intra in contact cu lumea vie ca ai explora interesele in plante, animale, medicamente, ecosisteme, ecologie, evolutie, si worldin care trăim.

Programul de Biologie de la BHSU este proiectat pentru a vă oferi un fundal largă și de formare hands-on în biologie, cu facilități de laborator de ultimă oră. Acest program vă pregătește printr-un curriculum riguros pentru studii avansate în programele de studii postuniversitare sau profesionale, sau pentru o carieră în domeniul științei sau educația științifică.

În programul de Biologie BHSU vă va studia procesele fundamentale și adaptările pe celulare, organism, de populație, și ecosystemlevels de organizare biologice. Cu mediul în schimbare și terenul de Black Hills și câmpiile din jur, aveți un cadru de laborator chiar în fața ușii dumneavoastră sala de clasă.

Vă încurajăm să desfășura activități de cercetare regizat cu membrii facultății noastre. BHSU oferă oportunități valoroase pentru tine de a învăța în timp ce lucrează cu oameni de stiinta de la proiecte de cercetare reale, și prin interacționează strâns cu facultate, deși cursurile lor și unu-la-unu de consiliere și de mentorat.

Stiinta membri ai facultatilor BHSU sunt angajamentul de a furniza cea mai bună educație posibilă, și studenții noștri de știință au un record remarcabil de realizare.

Există, de asemenea, multe moduri de a se implica în departamentul de biologie în afara sălii de clasă la BHSU. Pe campus există BHSU Stiinta Societatilor, cum ar fi Scientia și Organizația Student stiinte medicale și să fie, de asemenea, că pentru a verifica afară de societățile naționale.

Cariere în domeniul de Biologie

Științe biologice, studiul organismelor vii și relația lor cu mediul, oferă o bază pentru o varietate de cariere. Unii oameni de stiinta desfasura activitati de cercetare de baza pentru a spori cunoștințele de organisme vii, în timp ce cei din cercetarea aplicată folosi aceste cunostinte pentru a dezvolta noi medicamente, creșterea recoltelor și îmbunătățirea mediului. Lucru se realizează, în general, într-un cadru de laborator sau de teren în aer liber. Alte absolvenților de științe biologice lucreze în management sau administrare, planificarea programelor pentru alimente și testarea de droguri sau de gestionare o grădină botanică. Ceva de lucru în calitate de consultanți la firmele de afaceri, vinde substanțe chimice sau instrumente de laborator, sau a scrie pentru publicații tehnice.

În timp ce majoritatea absolvenți de a lucra intr-o ocupație conexe și de a obține în cele din urmă un grad mai avansat, alții aleg o altă direcție. Multe cariere nu au nevoie de o anumită importantă, ci mai degrabă o gamă largă de abilități demonstrate si realizari. Indiferent de alegerile de carieră, este util pentru a crește dvs. de comercializare a angajatorilor prin stagii, experiența de muncă responsabilă, note bune și implicarea în activități de colegiu. O diplomă de licență este suficientă pentru locuri de muncă avansate tehnician în domeniul medical, posturi de asistent de laborator / de cercetare, sau de testare și inspecție de locuri de muncă. Un grad avansat este necesar pentru cele mai multe alte funcții în domeniul științific.

Ce Cariere sunt disponibile pentru Majors Biologie?

Un Biologie Major pot lucra în mai multe domenii de cercetare, de predare, sau biotehnologie, genetica, microbiologie, micologie, entomologie, zoologie, biomedicale, marine / biologie acvatic sau biologie sistematic. Există și alte cariere, de asemenea, disponibile în vânzări, servicii de extindere, scris tehnice, sau ca un lucrător de laborator sau curatorul muzeului.

Care angajează Majors Biologie?

Ca un important biologie ai putea lucra pentru un număr de profit diferite și organizații non-profit și de afaceri sau de guvern. Aici este o listă de doar câteva dintre ele:

 • Licee, Universități și Colegii
 • Clinici si spitale
 • Companiile farmaceutice, biotehnologie, și chimice
 • Agentiile de sanatate publica
 • Federal / de stat / laboratoare guvernamentale locale și agenții
 • Medical Research Laboratories
 • Fundații de cercetare private
 • Industries agricole
 • Grădini zoologice, muzee și biblioteci
 • Producătorii de alimente
 • Săpun / companii de cosmetice
 • US Forest Service
 • Food & Drug Administration
Program predat în:
Engleză

Vezi 15 mai multe cursuri de la Black Hills State University »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
Price
4
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date