Citește Descrierea Oficială

Licenta in Contabilitate

Dacă aveți un ochi pentru detaliu și un talent pentru a lucra cu numere, programul nostru de contabilitate grad vă poate ajuta să se pregătească pentru cariera ta ideala. Obiectivul Bachelor noastre of Science în contabilitate (BSA) program de gradul este de a vă oferi o cunoaștere largă, fundamentală a contabilității și vă va oferi abilitățile necesare pentru a lucra într-o poziție poți fi mândru.

În programul nostru de gradul de contabilitate, puteți obține o înțelegere a dinamicii organizațiilor, mediului de afaceri și a economiei. La absolvire, puteți căuta locuri de muncă într-o varietate de setări, inclusiv contabilitate publică, industrie, guvern și organizații non-profit.

Nu așteptați o altă zi pentru a începe în cariera ta de contabilitate. Contactați Colegiul Tehnic de Sud astăzi pentru a afla mai multe despre cum puteți câștiga gradul dvs. de licență în Florida.

Cât timp îmi va lua pentru a finaliza acest program?

Programul este conceput pentru a lua 176 săptămâni pentru a finaliza. Dintre cei care au completat programul în 2013-2014, % terminat în 176 săptămâni. Mai puțin de 10 de studenți finalizat acest program în 2013-14. Numărul care a terminat în timpul normal a fost reținut pentru a păstra confidențialitatea elevilor.

Care sunt șansele mele de a obține un loc de muncă, atunci când am absolvit?

Rata de plasare de locuri de muncă pentru studenții care au completat acest program este %. Ne sunt necesare pentru a calcula aceste informații; Cu toate acestea, din motive de confidențialitate, nu putem furniza aceste date.

Program predat în:
Engleză

Vezi 4 mai multe cursuri de la Southern Technical College »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
176 săptămâni
La zi
Price
73,920 USD
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019