Citește Descrierea Oficială

Licenta in Design Interior

Este nevoie de mai mult de un sentiment de stil și o pasiune pentru design pentru a găsi o carieră în domeniul designului interior. Asta în cazul în Colegiul Tehnic de Sud poate ajuta lua creativitatea și stilul dumneavoastră la nivelul următor.

Școala noastră de design interior este disponibil la Institutul de Design Interior de la site-ul nostru de învățare Bonita Springs și vă poate oferi cu abilități avansate și hands-on de formare în design, atât rezidențiale și comerciale. La finalizarea programului, puteți căuta locuri de muncă ca un designer de interior, cu firme de design privat, centre de proiectare cu amănuntul sau studiouri de design homebuilder. Colegiul Tehnic de Sud este un membru mândru al Asociației Internaționale Design Interior.

Dacă vă gândiți la colegii de design interior din Florida, contactați Colegiul Tehnic de Sud pentru a începe în noua cariera ca un designer de interior.

Cât timp îmi va lua pentru a finaliza acest program?

Programul este conceput pentru a lua 176 săptămâni pentru a finaliza. Dintre cei care au completat programul în 2013-2014, % terminat în 176 săptămâni. Mai puțin de 10 de studenți finalizat acest program în 2013-14. Numărul care a terminat în timpul normal a fost reținut pentru a păstra confidențialitatea elevilor.

Care sunt șansele mele de a obține un loc de muncă, atunci când am absolvit?

Rata de plasare de locuri de muncă pentru studenții care au completat acest program este %. Ne sunt necesare pentru a calcula aceste informații; Cu toate acestea, din motive de confidențialitate, nu putem furniza aceste date.

Program predat în:
Engleză

Vezi 4 mai multe cursuri de la Southern Technical College »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
176 luni
La zi
Price
72,380 USD
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019