Citește Descrierea Oficială

Licenta in Tehnologia Informatiei si Sisteme de Securitate

Pe măsură ce tehnologia continuă să evolueze, întreprinderile vor găsi o nevoie tot mai mare de calificare profesioniștii tehnologiei informației. Cu un grad de securitate a informațiilor de la Colegiul Tehnic de Sud, vă puteți pregăti pentru o carieră provocatoare, care va tine la curent pe degetele de la picioare.

Aceste programe de studii de securitate IT sunt concepute pentru a vă ajuta să devină specialist în identificarea vulnerabilităților de securitate de calculator și de a dezvolta un nivel de specializare în domeniul securității informațiilor dincolo de ceea ce este oferit de mai multe programe generale. Acest program vă oferă suficient timp pentru a explora problemele și tehnologiile de informatică și securitatea rețelei, precum și de a dezvolta abilitățile necesare pentru a proiecta sau a depana unei organizații proceduri sisteme de securitate, standarde, protocoale și politici, precum și să asigure că securitatea operațională este în conformitate cu standardele, politicile și legile.

Multe cursuri de bază în programul nostru de studii de securitate a informațiilor se aplică direct certificări standard de industrie, cum ar fi CompTIA, Microsoft, Cisco și Computer criminalistica Investigații. În acest program, puteti studia avansate de management de proiect, securitatea rețelei, sisteme de securitate, criminalistica calculator și investigații, rețea avansate criminalistica, sisteme de operare de rețea client-server, integrarea digitală tehnologie acasă, routere, și de securitate a rețelei.

Dacă sunteți în căutarea la programe de securitate IT, considerăm Colegiul Tehnic de Sud. Instructorii noștri experimentați și membri ai personalului dedicat poate ajuta să luați cariera ta la nivelul următor!

Cât timp îmi va lua pentru a finaliza acest program?

Programul este conceput pentru a lua 176 săptămâni pentru a finaliza. Dintre cei care au completat programul în 2013-2014, % terminat în 176 săptămâni. Mai puțin de 10 de studenți finalizat acest program în 2013-14. Numărul care a terminat în timpul normal a fost reținut pentru a păstra confidențialitatea elevilor.

Care sunt șansele mele de a obține un loc de muncă, atunci când am absolvit?

Rata de plasare de locuri de muncă pentru studenții care au completat acest program este %. Ne sunt necesare pentru a calcula aceste informații; Cu toate acestea, din motive de confidențialitate, nu putem furniza aceste date.

Program predat în:
Engleză

Vezi 4 mai multe cursuri de la Southern Technical College »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
Price
73,205 USD
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date