Citește Descrierea Oficială

Licenta in Managementul

La Colegiul Tehnic de Sud, vă puteți transforma abilitatile de leadership naturale într-o carieră. Pregatiti-va pentru o cariera pe care o puteți lua de locuri cu o diplomă de licență în Management. Acest program este conceput pentru persoanele fizice care doresc să se extindă cunoștințele și de comercializare a acestora și a câștigat o diplomă de licență în Management.

Programul nostru gradul Business Management este construit pe o fundație de cursuri de afaceri, cum ar fi comportamentul organizațional, managementul resurselor umane, afaceri internaționale, leadership și dezvoltarea echipei, finanțe și comunicare în afaceri. La absolvire, poți fi pregătit să caute o varietate de posturi de conducere în cadrul lumea afacerilor.

La Colegiul Tehnic de Sud, suntem aici pentru a vă ajuta să-ți schimbi viața și să se pregătească pentru cariera pe care doriți. Contactati-ne azi pentru a afla mai multe despre gradul nostru de licență în Management.

Cât timp îmi va lua pentru a finaliza acest program?

Programul este conceput pentru a lua 176 săptămâni pentru a finaliza. Dintre cei care au completat programul în 2013-2014, 38% finalizat în 176 săptămâni.

Care sunt șansele mele de a obține un loc de muncă, atunci când am absolvit?

Rata de plasare de locuri de muncă pentru studenții care au completat acest program este de 83%.

Program predat în:
Engleză

Vezi 4 mai multe cursuri de la Southern Technical College »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
176 săptămâni
La zi
Price
73,970 USD
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date