Ca răspuns la tendințele și provocările cu care se confruntă industria aeronautică la nivel mondial, KSU oferă un student program de management Aviație (licență), care are ca scop dezvoltarea de profesioniști cu înaltă calificare în domeniul managementului aviației moderne, care s-ar înțelege provocările și legile acestei globale și competitive sector, și să contribuie la dezvoltarea industriei aviatice. studenții programului de management al aviației au, de asemenea, posibilitatea de a obține o licență de pilot comercial.

Programul de Management a Aviației urmărește formarea de specialiști în domeniul managementului aviației, cu un set de aptitudini larg: 1. ,, Gândirea analitică inovatoare critică și cadru metodologic care să permită studentului să monitorizeze și să evalueze mediul de afaceri complexe de aviație.

  1. competențe moderne de management general, care sunt relevante în timp ce lucrează în diverse echipe și organizații de afaceri, indiferent de sector.

  2. cunoștințe specifice sectorului aviației, dezvoltarea, tendințele globale și semnificație pentru diferite țări și regiuni.

  3. competențe specifice aviației, care sunt necesare pentru a lucra în acest sector.

OPORTUNITĂȚI CARIERĂ După finalizarea acestui program, elevii au cunoștințele și aptitudinile necesare pentru a lucra într-o gamă largă de companii care se ocupă cu sectorul aviatic, să dezvolte proiecte comerciale de management și în domeniul aviației și să ia poziții de conducere.

Această școală oferă programe în limba engleză și lituaniană

CERINȚE DE INTRARE

Cetățenii străini care doresc să se înscrie în program full-time de studiu de gestionare a aviației trebuie să fi absolvit învățământul secundar.

Structura de grad competitiv și ponderea procentuală: • clasele de diplomă (certificat) anexă - 50 la suta • scrisoarea de motivare - 40 la sută • competențe lingvistice ale programului de studiu la care se aplică reclamantei - 10 la suta • puncte suplimentare (20 la suta) pot să fie acordată pentru o experiență de muncă sau o activitate de voluntariat, în cazul în care se referă la ales pe programe de studii Candidații la KSU trebuie să prezinte: 1. formularul de cerere (disponibil pe site-ul www.ksu.lt) 2. documentele de calificare (certificat, diplomă) și anexele lor (documentele trebuie să fie legalizate sau aprobate de Apostille) 3. un document eliberat de către Centrul de Evaluare a Calității Studiu privind recunoașterea calificărilor academice străine (mai mult pe recunoașterea acestor documente pot fi găsite pe site-ul școlii) 4. o copie a documentului de identitate al persoanei, aprobat de către un notar sau de autoritățile publice respective 5. un document care să ateste nivelul cerut de limba engleză - TOEFL sau IELTS certificat, sau alte documente 6. o scrisoare motivațională 7. un curriculum vitae 8. 2 fotografii tip pașaport Toate documentele trebuie să fie prezentate în limba engleză sau lituaniană.

DURATA SI PRET

Studii full-time - 3,5 ani

  • 1980 EUR pe semestru pentru studenții din UE
  • 2250 EUR pe semestru pentru studenții din afara UE
Program predat în:
  • Engleză
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
42 luni
La zi
Price
1,980 EUR
1980 EUR pe semestru pentru studenții din UE, 2250 EUR pe semestru pentru studenții din afara UE
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date