Citește Descrierea Oficială

Cât de mult va costa acest program mine?
  • Taxele de școlarizare și: 78.040 dolari - Cărți și consumabile: 5.000 dolari - On-campus cameră și bord: 50.040 dolari * Sumele prezentate mai sus includ costurile pentru întregul program, presupunând că timpul normal de finalizare. Rețineți că aceste informații se pot schimba.


Burse internaționale

Studenții internaționali acceptate la cinci orașe College sunt eligibile pentru a primi o bursă internațională variind de la 1.000 dolari la 10.000 dolari USD pe an. Aceste burse se bazează pe talentul și / sau de merit și sunt renumerable pe baza criteriilor de burse stabilite în scrisoarea de premii. Aceste burse sunt acordate atât la universitare și nivel de absolvent.


Ce finanțare opțiuni sunt disponibile pentru a ajuta-mi plătească pentru acest program?

Finanțarea pentru acest program pot fi disponibile prin granturi, burse, credite (federal și privat), precum și a planurilor de finanțare instituționale. Valoarea medie a datoriei pentru absolvenți de program este prezentată mai jos: - împrumuturi federale: 52.114 dolari - credite de învățământ private: 36.838 dolari - Planul de finanțare instituțională: 0 dolari Școala a ales să furnizeze următoarele informații suplimentare: 100% din programul de absolvenți folosite credite pentru a ajuta la finanțarea costurile lor pentru acest program.


Cât timp îmi va lua pentru a finaliza acest program?

Programul este conceput pentru a lua patru ani pentru a finaliza. Dintre cei care au completat programul în perioada 2012-2013, 69% terminat în patru ani.

Program predat în:
Engleză

Vezi 5 mai multe cursuri de la Five Towns College »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
4 anii
La zi
Price
78,040 USD
Taxa de școlarizare
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019