Citește Descrierea Oficială

Bachelor of Science în Turism și Ospitalitate - Camboriú

Cursul turism și ospitalitate oferă condiții pentru mediul academic de a dezvolta creativitatea, capacitatea de planificare strategică și de caracter antreprenorial, cunoașterea realității socio-economice și culturale de nivel regional, național și mondial. Curriculare sunt direcționate către zonele de cunoștințe în patru timpi: Ospitalitate și Leisure, Turism Companii management, planificare și organizare de turism și Organizare Evenimente Dezvoltare.

Curriculum-ul oferă disciplinele concentrate la umaniste, tehnica de cercetare, aplicat științelor sociale, de marketing, dincolo de subiecte specifice, cum ar fi: Agenții și Transport, Organizare Evenimente Organizare Consultanta Turism și Management Hotelier, planificare si organizare Turismului, management Media Hosting, Turism și Mediu, Alimentație, pentru petrecerea timpului liber si agrement, managementul politicilor publice, Turism Marketing, Piețe și tendințe. Dincolo de teorie, elevii au posibilitatea de a experimenta practica in laboratoarele specifice ale cursului.

Domeniul profesional

Bachelor de turism și ospitalitate este un profesionist instruit pentru a lucra în domeniul managementului și Turismului planificare si masa Facilitati ca: Ospitalitate și timp liber; Agenția și transport; Management de eveniment; Turism si Mediu. Domenii ospitalitate ca: Gastronomie, Croaziere maritime, spitale, clinici si spa-uri (Hospitality Spitalul), Turism și Hospitality Consulting, și organismele de turism publice, care se extind în domenii de ocupație.

În plus, acest profesionale ar trebui să aibă competențe și expertiză în relațiile umane și ar trebui să poată: ia poziții de consiliere, consultanță și antreprenoriat; acționa ca un multiplicator, planificarea și implementarea de unități de management.

Vocație

Cursul oferă condiții pentru profesionisti pentru a dezvolta creativitatea, capacitatea de planificare strategică, precum și o viziune a realității socio-economice și culturale. Curriculare sunt direcționate către patru domenii subliniat în cursul: Agenția și de transport; Organizarea și Event Management; Organizare de turism și mediu; Planificare și Administrare în Hospitality și de agrement. Încă poată exercita funcții legate în domeniile de ospitalitate, gastronomie, croaziere, spitale, clinici si spa-uri. Acesta ar trebui să aibă, de asemenea, profesional caracteristici, capacitatea creativă și reflexiv, inițiativa, proactivitate și competențe în relațiile umane.

Curriculum-ul oferă cursuri axate pe umane (istorie, geografie și portugheză), în plus față de domenii specifice, cum ar fi planificarea și ospitalitate turismului. Dincolo de teorie, elevii au posibilitatea de a experimenta practica in laboratoarele specifice ale cursului.

Program predat în:
Portuguese (Brazil)

Vezi 5 mai multe cursuri de la Universidade Do Vale Do Itajaí »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Mart 2020
Duration
8 semestre
Part time
La zi
După locații
După dată
Start Date
Mart 2020
Termen limită de aplicare
Start Date
Mart 2020
Termen limită de aplicare

Mart 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date