Read the Official Description

Comportamentul uman vă fascinează, așa cum este studiat mai exact de către psihologi? Temele psihologiei contemporane, cum ar fi neurobiologia, dezvoltarea umană, psihopatologia și tehnicile de evaluare și consiliere, trezesc această sete de cunoaștere? Programul de psihologie vă oferă o pregătire solidă în toate aceste dimensiuni.


Profilul studenților


Să știi cum să asculți și să comunici cu ușurință. Afișarea curiozității despre comportamentul uman atât normal cât și anormal. Demonstrați rigoare, gândire critică și deschidere.


Prezentare generală a programului


Pentru a examina profund adâncimile comportamentului uman, o gamă de cursuri este disponibilă pentru dvs. Unii se vor concentra mai mult pe teoriile majore care ne aprofundă înțelegerea umană. Alții, pe de altă parte, vor fi interesați de instrumentele științifice, metodologice și analitice care dau dinții teoriilor. În plus față de acest set de instrumente sunt abilitățile și know-how-ul care te pregătesc să intervină mai bine. Intervenția psihosocială nu este singura traiectorie pe care absolvenții noștri o iau; această diplomă de licență vă poate pregăti, de asemenea, pentru predare și studii postuniversitare.


Condiții de admitere

Admiterea solicitanților străini din școlile secundare

Université de Hearst acceptă aplicații de la studenți din întreaga lume pentru studii universitare. Trebuie să fi terminat programul de liceu înainte de a lua studii universitare la Université de Hearst . De asemenea, trebuie să prezentați un certificat pentru cursurile de pregătire universitară la care ați participat la liceu. De obicei, aveți nevoie de o medie globală de cel puțin 70% (B) sau echivalentul pentru a vă califica pentru majoritatea programelor de licență. Desigur, dacă notele dvs. sunt peste media minimă, șansele dvs. de admitere sunt mai bune.

Admiterea solicitanților străini de la universități și colegii

Université de Hearst acceptă, de asemenea, aplicații pentru studenți străini și studenți străini cu înaltă calificare care studiază la alte universități sau colegii recunoscute care doresc să transfere un al doilea sau al treilea an primul ciclu. Dacă acest lucru este cazul dvs., eligibilitatea depinde de notele obținute la cursurile și posturile secundare. NOTĂ: În mod normal, trebuie să fi absolvit cel puțin echivalentul unui an de studiu (zece cursuri sau 30 de credite) pentru a vă înscrie în al doilea an al programului de licență.

Pentru a ne permite să studiem transferul creditelor potențiale, trebuie să prezentați descrierile oficiale ale tuturor cursurilor (în limba franceză sau engleză) luate la instituțiile postliceale la care ați participat.

Dacă nu aveți numărul necesar de credite de echivalență, evaluarea se va baza pe notele oficiale pentru învățământul liceal și pe notele obținute în studiile postuniversitare. De obicei, trebuie să aveți o medie globală de cel puțin 70% (B) sau echivalent pentru a fi eligibil pentru Université de Hearst ca student de transfer. Universitatea nu acceptă transferul persoanelor care nu se descurcă bine la o altă instituție post-secundară.


Posibilitățile de minor


Ai mai mult interes pentru o disciplină? Sterge-ti BA prin alegerea uneia dintre urmatoarele minore:

  • franceză
  • geografie
  • istorie
  • sociologie

Un minor necesită un total de 24 de credite, dintre care cel puțin 6 credite sunt la nivelul 3000/4000 și pot consta atât în ​​cursuri obligatorii, cât și elective. Rețineți că se aplică cerințele preliminare.

Program taught in:
Limba franceza

See 2 more programs offered by Université de Hearst »

Last updated September 17, 2018
Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
3 - 4 anii
La zi
Price
6,030 CAD
$ 6,030 / an cu normă întreagă pentru o taxă de 10 cursuri
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
End Date