Diplomă de licență în dezvoltarea turismului internațional

Satakunta University of Applied Sciences

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Diplomă de licență în dezvoltarea turismului internațional

Satakunta University of Applied Sciences

Licențiat în Managementul Ospitalității
210 ECTS
Programul de studii în turism
Campus: Satakunnankatu 23, Pori

Criterii de admitere

Consultați Studyinfo.fi (titlul "Admiterea și examenele de admitere") pentru criteriile de admitere.

Examen de admitere și interviu primăvara 2018

Examen online de admitere 100 de puncte

SAMK își organizează propriul examen de admitere pe Internet. SAMK will send eligible applicants directions for testing the exam platform and for completing the entrance examination within two weeks of applying and presenting adequate proof of eligibility. Applicants are required to use their own computer and Internet connection.

În cadrul examenului de admitere se măsoară abilitățile de învățare ale solicitantului, aptitudinile matematice și înțelegerea limbii engleze scrise. Examenul de admitere poate fi finalizat începând cu data de 15 ianuarie 2018, de la ora 8.00 până la cel târziu 13 aprilie 2018, ora 22:00 (ori de câte ori finlandeză). Fiecare solicitant are 2 ore pentru a finaliza examenul după ce a pornit-o.

Cerință de admitere

Solicitantul trebuie să obțină cel puțin 75 de puncte din cele maxime de 100 de puncte pentru a fi selectat ca student sau pentru a fi selectat pentru interviul online. Pentru a fi luată în considerare pentru selectarea dintr-un loc de rezervă după perioada de aplicare, solicitantul trebuie să obțină cel puțin 55 de puncte din examenul online.

Interviu online

În programele de licență de afaceri internaționale în Rauma și în dezvoltarea turismului internațional în Pori, solicitantul trebuie să aibă un interviu online, după ce a trecut prin oricare dintre metodele de selecție 1, 2 și 3.

Solicitantul va fi intervievat printr-o platformă de negociere video cu propriul calculator, cameră web și conexiune la internet. În interviu, se măsoară abilitățile solicitantului de înțelegere și de producere a limbii engleze vorbite. Solicitanții care sunt acceptați la interviu primesc informații detaliate despre interviu și cum se înregistrează prin e-mail în termen de o săptămână de la finalizarea metodei de selecție 1 (examen de admitere), 2 (SAT) sau 3 (GAOKAO). Interviurile vor fi organizate în perioada 22 ianuarie - 22 aprilie 2018. Interviul este finalizat în 30 de minute.

Cerință de admitere

Interviul online va fi evaluat sau nu. Un candidat dat este selectat ca student, un solicitant nereusit nu este.

Afaceri și bunăstare din natură

Programul de studii vă oferă competența de a sprijini competitivitatea destinațiilor și organizațiilor turistice pe piețele internaționale de turism. Veți dezvolta cunoștințe despre diferite sectoare și actori legați de turism pentru a stimula creșterea activității turistice internaționale.

Veți dobândi o perspectivă amplă asupra industriei turismului contemporan și asupra dezvoltării sale la nivel de destinație și organizare și veți dezvolta competențe în gestionarea destinațiilor, precum și operațiunile de afaceri într-un mediu multicultural și global. În acest program, învățați să utilizați natura nordică și minunile sale pentru a oferi turiștilor experiențe de neuitat, mai ales într-un mediu marin și de coastă. În plus față de studiile de afaceri, explorați turismul din diferite perspective, inclusiv responsabilitatea, siguranța și securitatea, legea și bunăstarea.

Studiile includ

 • Studii de orientare
 • Industria turismului
 • Stimularea turismului internațional
 • Managementul destinațiilor
 • Gestionarea operațiunilor de afaceri în turism
 • Turismul maritim și maritim
 • Instruire practică
 • Studii profesionale elective și complementare
 • Studii de cercetare, examen de teză și maturitate

Aranjamentele de studiu

Limba de predare este engleza. Studiile sunt implementate în cooperare cu industria turismului, adică o varietate de furnizori de servicii, intermediari de vânzări, autorități și asociații.

Predarea se desfășoară în moduri diferite, în funcție de subiect. Există lecții de contact, e-learning, proiecte, cursuri de vizitatori și vizite la fața locului. Elevii studiază în grupuri sau individual.

Deoarece SAMK primește anual o mulțime de studenți de schimb, putem garanta internaționalizarea acasă, precum și în timpul studiului de schimb al studenților sau al perioadei de stagii în străinătate.

Formare practică și teză

Pe lângă proiecte, studenții au un stagiu practic de 30 de credite. Acest lucru poate fi efectuat în Finlanda sau în străinătate.

În teză, elevul își demonstrează capacitatea de a-și aplica cunoștințele și abilitățile în ceea ce privește îndatoririle practice legate de studiile profesionale.

Studenții SAMK vor fi angajați

Cu o abordare internațională și orientată spre afaceri, elevul va obține oportunități excelente pentru diferite locuri de muncă legate de turism, cum ar fi supervizorii, dezvoltatorii, coordonatorii și managerii. În plus, gradul de pregătire pentru studii postuniversitare este dezvoltat în acest grad.

Campusul modern și versatil

Noul SAMK -campus este situat în centrul orașului Pori și este mediul de învățare viitorului.

 • Peste 4000 de studenți.
 • Diversificate: afaceri, asistență medicală și servicii sociale, tehnologie, turism.
 • Aproximativ 600 de grade pe an.
 • Linii de trafic bune: situat lângă Centrul de călătorie din Pori. Este ușor să ajungeți cu autobuzul local sau la distanță și la distanță de mers pe jos de aeroport.
Această școală oferă programe în:
 • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Contact school
Duration
Durata
42 luni
Cu normă întreagă
Price
Preţ
7,000 EUR
pe an academic pentru studenții din afara UE / SEE
Locations
Finlanda - Pori
Data începerii : Contact school
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Contact school
Finlanda - Pori
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala