Diplomă de licență în management digital

Ca' Foscari University of Venice

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Diplomă de licență în management digital

Ca' Foscari University of Venice

Licențiat în Management digital

Programul, în colaborare cu H-FARM Education , oferă studenților posibilitatea de a dobândi cunoștințe și abilități manageriale în principal prin studiul tehnologiei informației, dar și prin studierea în general a instrumentelor și serviciilor digitale utilizate de companii și organizații din întreaga lume.

Datele mari, analizele de marketing, gândirea de proiectare, managementul lean și securitatea informațiilor reprezintă doar câteva dintre domeniile de expertiză pe care elevii le vor explora, contribuind în mod special la capacitatea lor de angajare pentru firmele care se confruntă cu provocări de transformare digitală.

Cursul se caracterizează printr-un mix echilibrat de prelegeri, proiecte de echipă și individuale, interacțiuni și colaborări între universitate și firme, precum și seminarii conduse de fondatori și manageri ai unor importante companii italiene.

Repere

Fondată în 1868 ca Școală Superioară de Comerț - prima Școală de Afaceri din Italia - Universitatea Ca 'Foscari este acum un lider internațional în domeniul învățământului superior. Oferă studenților săi un standard ridicat de predare și un sistem educațional larg și divers. Datorită comunității științifice internaționale, calității înalte a cercetărilor și cursurilor sale și a nivelului ridicat al programelor culturale oferite studenților, Ca 'Foscari garantează o experiență academică completă și unică. Inovația, spiritul antreprenorial, diversitatea și creativitatea sunt caracteristicile sistemului nostru educațional, interacționând cu mediul productiv și profesional mulțumită laboratoarelor noastre și a activităților didactice în care studenții noștri pot aplica abilitățile dobândite pe campus.

H-FARM Education creează programe educaționale inovatoare într-un context internațional; scufundat într-un ecosistem care a crescut în jurul unuia dintre cei mai importanți acceleratori din Europa, alcătuit din peste 200 de companii partenere și startupuri în sectorul digital. Întreaga gamă de programe (începând de la grădiniță până la liceu, Programul de studii universitare și cursuri de masterat) are loc în cadrul campusului H-Campus, un campus nou, care se întinde pe peste 40 de hectare de peisaj natural, unde studenții, directorii de afaceri, tinerii întreprinzători și pionierii inovării coexistă. Abilități moi, învățare prin practică, gândire de proiectare, lucrul în echipă - toți aceștia sunt factorii-cheie ai unei metode comune de lucru care face ca învățarea și traiul în campus să fie o experiență unică.

Prezentare generală

Legătura la pagina programului de studii

Legătura cu pagina procedurii de aplicare

Nivelul de calificare

Programul de licență

Limba de predare

Engleză

Unde

  • H-Campus, Ca 'Tron, Roncade, Treviso.
  • Pentru informații vă rugăm să contactați campusul științific.

Acces la program

Programat, 95 de locuri disponibile.

Cota rezervată studenților din afara UE care locuiesc în afara Italiei: 10 locuri, dintre care 1 este rezervată unui student chinez care locuiește în China, în cadrul proiectului Marco Polo.

Cerințe de admitere

  • trece un test de intrare.
  • o înțelegere adecvată a limbii engleze la nivelul B2.
  • deținerea pregătirii personale adecvate și verificarea competențelor lingvistice necesare.
  • Admiterea în programul de diplomă de management digital este permisă după trecerea testului on-line TOLC-E, creat de CISIA - Consorțiul interuniversitar pentru sisteme integrate de admitere ( www.cisiaonline.it ).

Un student care nu deține astfel de cunoștințe va primi obligații suplimentare de învățare (OFA). Mai multe informații despre OFA pentru acest program sunt disponibile pe pagina dedicată testelor de admitere .

Rezultatele învățării

Acest program, oferit de Ca 'Foscari în colaborare cu H-Farm, este primul curs de management digital din Italia. Ea urmărește formarea unui grup selectat de profesioniști capabili să înțeleagă provocările transformării digitale.

Profiluri ocupaționale

Ocuparea forței de muncă și oportunitățile profesionale de mare responsabilitate oferite de programele de studii sunt:

  • Tehnologie: posibilitatea de a gestiona proiecte și de a implementa soluții inovatoare în domeniul sistemelor informatice informatice și tehnologiilor de rețea, ținând cont de problemele comerciale, socio-organizatorice și de reglementare.
  • Organizarea companiilor: posibilitatea de a guverna organizații complexe care utilizează tehnologii moderne, cum ar fi serviciile de e-commerce.
  • Economie și drept: fiind în posesia unor instrumente legale și socio-comunicaționale care să acționeze în conformitate cu soluțiile de proiectare tehnologică inovatoare în instituțiile publice și private, ca și în sectorul guvernării electronice.

Accesul la studii ulterioare

Programe de masterat profesional (nivel 1) și programe de masterat.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză


Ultima actualizare June 20, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Oct. 2018
Duration
Durata
Cu normă întreagă
Locations
Italia - Treviso, Veneto
Data începerii : Oct. 2018
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Oct. 2018
Italia - Treviso, Veneto
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala