Diplomă de licență în management digital

Ca' Foscari University of Venice

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Diplomă de licență în management digital

Ca' Foscari University of Venice

Licențiat în Management digital

Programul, în colaborare cu H-FARM Education , oferă studenților posibilitatea de a dobândi cunoștințe și abilități manageriale în principal prin studiul tehnologiei informației, dar și prin studierea în general a instrumentelor și serviciilor digitale utilizate de companii și organizații din întreaga lume.

Datele mari, analizele de marketing, gândirea de proiectare, managementul lean și securitatea informațiilor reprezintă doar câteva dintre domeniile de expertiză pe care elevii le vor explora, contribuind în mod special la capacitatea lor de angajare pentru firmele care se confruntă cu provocări de transformare digitală.

Cursul se caracterizează printr-un mix echilibrat de prelegeri, proiecte de echipă și individuale, interacțiuni și colaborări între universitate și firme, precum și seminarii conduse de fondatori și manageri ai unor importante companii italiene.

Prezentare generală

Despre programul de studii

Cerințe și aplicație

Nivelul de calificare

Programul de licență

Limba de predare

Engleză

Profiluri ocupaționale

Ocuparea forței de muncă și oportunitățile profesionale de mare responsabilitate oferite de programele de studii sunt:

  • Tehnologie: posibilitatea de a gestiona proiecte și de a implementa soluții inovatoare în domeniul sistemelor informatice informatice și tehnologiilor de rețea, ținând cont de problemele comerciale, socio-organizatorice și de reglementare.
  • Organizarea companiilor: posibilitatea de a guverna organizații complexe care utilizează tehnologii moderne, cum ar fi serviciile de e-commerce.
  • Economie și drept: fiind în posesia unor instrumente legale și socio-comunicaționale care să acționeze în conformitate cu soluțiile de proiectare tehnologică inovatoare în instituțiile publice și private, ca și în sectorul guvernării electronice.

Accesul la studii ulterioare

Programe de masterat profesional (nivel 1) și programe de masterat.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză


Ultima actualizare December 19, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Duration
Durata
3 anii
Cu normă întreagă
Price
Preţ
- 7,500.00 EUR pentru fiecare an universitar
Information
Deadline
Locations
Dates
Videoclipuri

Ca’ Foscari University of Venice: OPEN TO THE WORLD