Citește Descrierea Oficială

Licențiat în Management digital

Programul, în colaborare cu H-FARM Education , oferă studenților posibilitatea de a dobândi cunoștințe și abilități manageriale în principal prin studiul tehnologiei informației, dar și prin studierea în general a instrumentelor și serviciilor digitale utilizate de companii și organizații din întreaga lume.

Datele mari, analizele de marketing, gândirea de proiectare, managementul lean și securitatea informațiilor reprezintă doar câteva dintre domeniile de expertiză pe care elevii le vor explora, contribuind în mod special la capacitatea lor de angajare pentru firmele care se confruntă cu provocări de transformare digitală.

Cursul se caracterizează printr-un mix echilibrat de prelegeri, proiecte de echipă și individuale, interacțiuni și colaborări între universitate și firme, precum și seminarii conduse de fondatori și manageri ai unor importante companii italiene.

Prezentare generală

Despre programul de studii

Cerințe și aplicație

Nivelul de calificare

Programul de licență

Limba de predare

Engleză

Profiluri ocupaționale

Ocuparea forței de muncă și oportunitățile profesionale de mare responsabilitate oferite de programele de studii sunt:

  • Tehnologie: posibilitatea de a gestiona proiecte și de a implementa soluții inovatoare în domeniul sistemelor informatice informatice și tehnologiilor de rețea, ținând cont de problemele comerciale, socio-organizatorice și de reglementare.
  • Organizarea companiilor: posibilitatea de a guverna organizații complexe care utilizează tehnologii moderne, cum ar fi serviciile de e-commerce.
  • Economie și drept: fiind în posesia unor instrumente legale și socio-comunicaționale care să acționeze în conformitate cu soluțiile de proiectare tehnologică inovatoare în instituțiile publice și private, ca și în sectorul guvernării electronice.

Accesul la studii ulterioare

Programe de masterat profesional (nivel 1) și programe de masterat.

Program predat în:
Engleză

Vezi 5 mai multe cursuri de la Ca' Foscari University of Venice »

Ultima actualizare December 19, 2018
Acest curs este Campus based
Start Date
Duration
3 anii
La zi
Price
- 7,500.00 EUR pentru fiecare an universitar
Deadline
După locații
După dată

Ca’ Foscari University of Venice: OPEN TO THE WORLD