Diplomă de licență globală Relații Internaționale de Afaceri Internaționale

Generalități

10 locații disponibile

Programul de descriere

 • Facultăți: Științe sociale și comunicare
 • Domenii: Relații internaționale Economie și afaceri

Diploma dublă în Afaceri Internaționale și Relații Internaționale a Universidad Europea din Madrid a fost concepută pentru a vă aduce o viziune internațională pentru managementul afacerilor în medii globale care vă vor ajuta să vă dezvoltați cariera profesională viitoare în domeniul politico-economic internațional.

Consolidarea spiritului critic și capacitatea de a face față situațiilor complexe într-un context global sunt axele fundamentale ale acestui grad, după care veți dobândi cunoștințe despre funcțiile dezvoltate în companiile și instituțiile multinaționale.

În proiectarea programului, un itinerar internațional exclusiv a fost definit cu camere concepute pentru a finaliza în mod activ învățarea diferitelor scenarii geo-economice globale, astfel încât:

 • Veți sta la Universitatea Anhembi Morumbi din São Paulo (Brazilia).
 • În al treilea rând, prin programul Erasmus, aveți acces preferențial la cele mai bune universități din Europa.
 • Și, în al patrulea rând, studiați o parte din studiile efectuate în cele mai prestigioase universități din lume în domeniul economiei și afacerilor. Puteți alege între London School of Economics din Londra, Universitatea Pace din New York sau Universitatea McGill din Quèbec.
 • Și în al cincilea an puteți alege între London School of Economics din Londra sau Universitatea Pace din New York.

Ca absolvent în Afaceri Internaționale (International Business) și Relații Internaționale, veți dezvolta cunoștințe și abilități pentru a vă dezvolta cariera profesională în companii multinaționale sau pentru a vă conduce propriul proiect de afaceri internațional.

Profilul studenților

Puteți accesa diploma dublă universitară în Relații Internaționale de Relații Internaționale a Universidad Europea din Madrid prin:

 • bacalaureat
 • Cicluri de pregătire de nivel superior
 • Acces pentru mai mult de 25 de ani

perspectivele de carieră

Ca absolvent al Universidad Europea de la Madrid, Universidad Europea de Relații Internaționale a Universidad Europea din Madrid, veți avea pregătirea pentru a vă dezvolta cariera profesională într-o zonă cu cerere în creștere pe piața muncii, atât în ​​administrația publică, cât și în organizațiile supranaționale și în ONG-uri internaționale precum și în companii private:

 • Manager, tehnician sau manager în oricare dintre departamentele companiilor sau organizațiilor multinaționale din orice domeniu sau domeniu de activitate.
 • Viitor expert IRI în agenții diplomatice, consulare sau vamale, consorții de comerț exterior, firme de avocatură și consultanță, centre de cercetare și instituții, grupuri Think Tank.
 • Consilier și consultant de afaceri și dezvoltarea afacerilor. Servicii de studii și planificare.
 • Antreprenor în fruntea propriului proiect de afaceri, cu garanția că ați dobândit toate abilitățile necesare pentru a gestiona cu succes și în mod profitabil ideea dvs. de afaceri sau afacerea de familie.

De asemenea, vă puteți dezvolta cariera profesională în organizații internaționale care mențin o cerere constantă pentru absolvenți în acest grad, cum ar fi:

 • Banca Mondială
 • Fondul Monetar Internațional
 • Banca Centrală Europeană
 • Entități financiare private
 • Agenții de cooperare și dezvoltarea afacerilor internaționale

admitere

Procesul de admitere pentru studierea unora dintre gradele Universidad Europea se realizează în urma unor pași simpli care constau în principal în furnizarea unei documentații specifice, efectuarea unui test de acces și terminarea formalizării înregistrării.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

To provide our students with a comprehensive education, educating leaders and professionals who are prepared to respond to the needs of a global world, to contribute value in their professions and to ... Citeste mai mult

To provide our students with a comprehensive education, educating leaders and professionals who are prepared to respond to the needs of a global world, to contribute value in their professions and to social progress through an entrepreneurial spirit and social commitment. Citește mai puţin
Madrid , Shanghai , San Diego , Irvine , Comunitatea Valencia , Alcobendas , Santa Cruz de Tenerife , Villaviciosa de Odón , Spania Online , Las Palmas de Gran Canaria + 9 Mai mult Mai Puțin