Diplomă de licență oficială în design interior

IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Diplomă de licență oficială în design interior

IED – Istituto Europeo di Design Madrid

ACEST PROGRAM ESTE ÎNCEPUT ÎN SPANIOLA

Diplomatul oficial de licență în design interior pregătește elevii cu o bază solidă în fundamentarea spațiilor de proiectare și definirea caracteristicilor perceptive, fizice și funcționale ale mediului înconjurător.

Programul se bazează pe procesul de proiect, în care creativitatea întâlnește tehnica pentru a rezolva în mod eficient diferite situații, ținând cont de relația utilizatorului cu spațiul la nivel emoțional și fizic, precum și cu elementele sociale care condiționează mediul, folosind accesibilitatea și durabilitatea ca instrumente de proiectare.

Design interior: conceptualizarea și proiectarea spațiilor interioare și exterioare, adoptarea unor valori precum funcționalitatea, confortul, estetica, accesibilitatea și durabilitatea.

Profiluri Profesionale: Designerii de interior dezvoltă proiecte noi de construcție și lucrări de renovare pentru case, magazine, birouri și spații de expoziție, influențând direct bunăstarea oamenilor și îmbunătățind împrejurimile acestora.

Diplomatul oficial de Design Interior oferă studenților o bază solidă în designul interior și definește caracteristicile perceptive, fizice și funcționale ale mediului cel mai apropiat de om: spații interioare și exterioare.

Cadrele didactice din primul an al Licenței în Design Interior se concentrează pe dobândirea de cunoștințe de bază de proiectare (culori, desen), cultura (istoria artei și designului) și metodologia proiectului, toate acestea fiind esențiale pentru stabilirea bazelor unei competente profesionale capabile să lucreze în oricare dintre diferitele domenii de proiectare.

Cercetătorii din al doilea an studiază în continuare cunoștințele esențiale pentru designerii de produse, cum ar fi instrumentele de reprezentare, materialul de producție și tehnologia sistemelor, printre altele, care sunt fundamentale pentru a iniția studenții în proiectarea spațiilor.

Cadrele didactice din al treilea și al patrulea an se concentrează pe specializările studenților ca profesioniști responsabili cu analizarea și integrarea în spațiile private și publice (întreprinderi, birouri, evenimente culturale, spații de agrement, hoteluri etc.), obținând cea mai bună performanță posibilă concentrându-se asupra esteticii și diverselor elemente funcționale și sociale, care lucrează pentru durabilitatea și accesibilitatea spațiilor. Al patrulea an culminează într-un proiect de diplomă finală, care este o reflectare a formării studenților și o scrisoare de aplicare profesională.

Acest program a fost recunoscut de guvernul autonom al Madridului și de guvernul național spaniol ca diplomă oficială în design interior.

LIMBA DE CURS: spaniolă

Această școală oferă programe în:
  • Spanish (Spain)


Ultima actualizare March 31, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
4 anii
Cu normă întreagă
Price
Preţ
12,800 EUR
Locations
Spania - Madrid, Community of Madrid
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Spania - Madrid, Community of Madrid
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala