Read the Official Description

Diploma in Business Management este pentru persoanele fizice care doresc să aibă o gamă mai largă de carieră în managementul afacerilor. De asemenea, este potrivit pentru antreprenorii aspiranti care doresc să dobândească cunoștințele de bază și aptitudinile, precum și dreptul de atitudine, de succes set-up și de a gestiona o afacere de mici dimensiuni. Acest program echipează studenții cu teoriile fundamentale, tehnici și abilități moale pentru a le pregăti pentru entry-level și posturi de supraveghere din lume corporative și de afaceri.

De ce să alegeți Acest program?

Design holistică a programului, combinate cu BERJAYA UCH lui imersie Metodologie, oferă studenților cu dezvoltarea completă și pe tot parcursul-a aptitudinilor esențiale și trăsături în afaceri. Subiecții au fost atent selectate și echilibrat pentru a contribui la educația generală a elevilor și de dezvoltare personală.

Ce să aștepte de la acest program?

Subiectele de bază pentru acest program includ Managementul resurselor umane, marketing, contabilitate, finanțe, drept comercial și de comunicare de afaceri. Acesta oferă, de asemenea, electives în discipline legate de afaceri, pentru a permite elevilor să se concentreze de învățare lor față de interesele lor personale.

Ca parte a cerinței de Ministerul Educației, elevii vor fi obligate să ia patru domenii generale (Mata Pelajaran Umum).

Internship Program: Vei suferi un semestru de pregătire cuprinzătoare în programul de internship. Acesta a fost special conceput pentru a vă oferi o experiență intensă hands-on de învățare într-un mediu de lucru provocator.

Cerințe de intrare:

  • SPM / O-Niveluri / UEC sau echivalent, cu un minim de trei (3) credite.
  • Solicitanții cu alte calificări sunt considerate de la caz la caz.

Prize de: ianuarie, aprilie și august.

Durata: 2 ani.

Program taught in:
Engleză

See 13 more programs offered by BERJAYA University College of Hospitality »

Acest curs este Campus based
Start Date
Apr. 2019
Duration
2 anii
La zi
By locations
By date