Citește Descrierea Oficială

Licenţiat în Inginerie Electronică şi Calculatoare

Eşti interesat de electronice digitale, telecomunicatii, telefoane mobile, de transport, digitalizarea sateliţi, de proiectare a sistemelor de comunicare, de programare, bio-electronice, sisteme operative, procesare de semnal şi de orice altceva care are de a face cu electronice si calculatoare?


Apoi, aţi putea fi interesat de licenţă de Electronica si Calculatoare. Programul începe septembrie şi februarie.

&nbsp

Scopul de Electronică şi Inginerie program de calculator este de a dezvolta şi de a vă califica în competenţele tehnice esenţiale.

În timpul programului, veţi învăţa să coopereze cu ceilalţi, să formuleze probleme şi planifica timpul.Veţi câştiga experienţă în compararea teorie, simulare şi practică, şi în final vor fi instruiţi să prezinte documente şi rezultatele în rapoarte scrise şi prezentări orale. În general vorbind, de Electronică şi Calculatoare curs de Inginerie Electronică şi implică tehnologii de date, şi vă oferă cursul cu aplicarea şi dezvoltarea competenţelor în datele de tehnologie, electronică de construcţii, echipamente de construcţii şi de telecomunicaţii, precum şi de evaluare organizare şi tehnologie.

&nbsp

După absolvire, ce va avea competenţă în care acoperă întreaga zonă de la elaborarea, implementarea şi operarea de consultare, instruire şi servicii, în raport cu sistemele electronice, produse şi instalaţii, precum şi abilităţi de management de proiect în munca de proiect, şi de punere în aplicare.

Vezi 2 mai multe cursuri de la Copenhagen University College of Engineering »

Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date