Read the Official Description

Diploma în programul de Hotel Management acoperă toate componentele teoretice și practice majore de operațiuni de ospitalitate. Acest program competențe-condus cuprinzător vă permite de a dobândi pătrundere de afaceri și competențele obligatorii necesare pentru a gestiona cu succes o operațiune de ospitalitate profitabil, în timp ce aderarea la standarde de clasă mondială.

De ce să alegeți Acest program?

Va fi capabil de a obține un loc de muncă oriunde în lume. DE CE? Ospitalitatea este o industrie dinamică, cu creștere rapidă, cu oportunități de locuri de muncă nenumărate și experiențe din întreaga lume. Veți dobândi abilități care sunt aplicabile pentru toate aspectele legate de afaceri, știința și arta de ospitalitate. Acest curs vă va pregăti, de asemenea, pentru un nivel de supraveghere din industrie.

Ce să aștepte de la acest program?

Școala de Hospitality ofera un mediu practic hands-on, imersiune în-și-în jurul valorii de plin de viață Industrie Kuala Lumpur Hospitality, lectori cu experiență în industria reală, know-how și a rețelelor. Acesta este un program distractiv, interesant și provocator.

Cerințe de intrare:

  • SPM / O-Niveluri / UEC sau echivalent, cu un minim de trei (3) credite.
  • Solicitanții care posedă alte calificări vor fi considerate de la caz la caz la caz.

Prize de: ianuarie, aprilie și august.

Durata: 2 ani și un semestru de stagiu profesional.

Program taught in:
Engleză

See 13 more programs offered by BERJAYA University College of Hospitality »

Acest curs este Campus based
Start Date
Apr. 2019
Duration
5 semestre
La zi
By locations
By date