Anii 1 și 2

Puteți alege să începeți programul la campusul ESSEC France, campusul ESSEC Asia-Pacific (Singapore) sau campusul ESSEC Africa-Atlantic (Maroc).

Cursuri

Cursurile sunt predate în întregime în limba engleză în campusul Asia-Pacific, în limba franceză în campusul Atlantic-Africa și în limba engleză sau în limba franceză în campusul din Franța. Acestea acoperă același subiect, cu un accent puternic pe mediul geografic.

 • Dobândirea cunoștințelor în toate elementele fundamentale ale managementului, cum ar fi marketingul, finanțele, economia, dreptul, comportamentul productiv etc .;
 • Deschideți orizonturile internaționale cu cursuri de geopolitică, comerț internațional etc .;
 • Deveniți cu adevărat multilingvă prin învățarea a 3 limbi: franceza și engleza sunt limbi străine obligatorii pentru vorbitorii non-nativi.

Experienta profesionala

Realizați stagii de vară oriunde în lume și obțineți o experiență variată și valoroasă atât pentru dezvoltarea personală, cât și pentru cariera ta.

 • un stagiu de 3 luni vă oferă un prim gust real al vieții companiei și o experiență operațională într-o poziție de juniori
 • un proiect umanitar sau de asistență socială pe o durată de o lună vă oferă o experiență practică pe teren și vă deschide noi provocări și moduri de gândire

IBEA Track

Alianța Internațională pentru Educația Afacerilor "IBEA" este un program academic în cooperare comună între ESSEC și 3 universități de prestigiu partenere:

 • Universitatea din Mannheim, Germania
 • Fundacao Getulio Vargas - Rio de Janeiro, Brazilia
 • Universitatea din Carolina de Sud, Statele Unite ale Americii

La sfârșitul primului an, studenții de la fiecare școală pot aplica pentru a face parte din program și sunt selectați doar zece elevi din fiecare. Studenții admiși în circuitul IBEA care a început în Singapore sau Maroc pot alege să își facă primul semestru al celui de-al doilea an în Franța și Singapore. Al doilea semestru al celui de-al doilea an va reveni în campusul unde au început. La sfârșitul celui de-al doilea an, elevii admiși vor petrece un semestru la fiecare dintre școlile partenere. Aceasta este oportunitatea perfectă de a vă petrece timpul la unele dintre cele mai prestigioase școli de afaceri din întreaga lume, de a vă întâlni și de a interacționa cu oameni din diferite medii și naționalități, de a studia în mai multe medii și până când obțineți diploma, profilul internațional căutat de angajatori.

Ani 3 și 4

Indiferent de campusul pe care alegeți să-l începeți, toți studenții acum, cu excepția studenților din pista IBEA, se reunesc pentru a alege să continue programul într-una din cele trei piese, toate concentrându-vă pe oferirea de oportunități pentru o expunere internațională și o experiență profesională mai mare .

Cursuri

Aveți sute de opțiuni de alegere, fie că doriți să rămâneți un test cu totul și că încercați mai multe domenii diferite, fie că preferați să vă specializați într-o zonă aleasă, veți putea să faceți acest lucru. Exemple de cursuri și seminarii include:

Management, Contabilitate de Marketing, Economie, Resurse Umane, Sisteme Informatice, Matematică Financiară, Dreptul Afacerilor, Operațiuni, Antreprenoriat, Statistică etc.

Schimburi

Indiferent ce cale alegeți să urmați, veți face un schimb universitar în străinătate. Acest lucru nu vă va deschide doar culturale într-o nouă țară, mod de viață, mod de gândire etc., ci vă va îmbunătăți abilitățile lingvistice, deoarece alegerea este adesea legată de limbile străine pe care le-ați învățat în primii doi ani.

Această experiență de neuitat va contribui la crearea unui manager mai deschis și mai flexibil, capabil să lucreze în echipe și companii multiculturale și multilingve.

Vestea bună este că nu vă limitați la 1 sau 2 posibilități pentru schimbul dvs., dar potențial trebuie să alegeți dintre cei 150 de parteneri BBA globali. Indiferent de interesele și legăturile dvs. personale, indiferent de obiectivele viitoare ale carierei dvs., veți găsi cu siguranță schimbul potrivit pentru dvs.!

Experienta profesionala

Finalizați-vă primul stagiu sau stagiu de lungă durată pentru a avea într-adevăr un avantaj la locul de muncă ca un absolvent tânăr.

 • ultimul stagiu de luare a deciziilor de 6 luni vă va face să vă ocupați de o poziție cu responsabilități mai mari în care vă puteți dedica proiectelor concrete
 • un contract de ucenicie de 2 ani înseamnă că vei fi angajat de o companie și vei înlocui studiul cu locul de muncă

Pe lângă faptul că acționează ca un potențial puternic în carieră, este o soluție atractivă de finanțare, în timp ce stagiarii și ucenicii sunt plătiți cu un salariu, iar în cazul uceniciei, compania acoperă de asemenea 2 ani de școlarizare.

Săptămâna iMagination

O tranziție de la prima la a doua jumătate a studiilor. În săptămâna iXperience cunoscută sub numele de iXagency, săptămâna iMagination primește studenții din Singapore, Maroc și Mauritius în campusul Cergy la începutul celui de-al treilea an. În această săptămână de introducere, studenții noștri internaționali învață despre campusul nostru din Franța și sunt încurajați să se integreze, să se dezvolte și să gândească în afara casetei.

Schimburi

ESSEC Global BBA are o rețea de schimburi internaționale de 161 universități partenere în 44 de țări diferite pe 5 continente, astfel că veți găsi ceea ce căutați!

Începând cu anul 3d în program, în funcție de piesa pe care o alegeți, veți îmbogăți experiența dvs. internațională în continuare, mergând pe un schimb de 1 sau 2 semestre.

ESSEC a primit Carta Eramus pentru învățământul superior pentru perioada 2014-2020.

Doi grade

În al patrulea an, veți avea posibilitatea de a urma un program de diplomă dublă cu una dintre următoarele universități:

• EBAPE / FGV - Fundação Getulio Vargas, Brazilia

• ESA Business School, Beirut, Liban

• Business ESIC

• Fachhochschule Dortmund Universitatea de Științe Aplicate și Arte, Germania

• Facultatea de Afaceri și Comerț, Universitatea Keio, Japonia

• Plekhanov Universitatea Rusă de Economie din Moscova, Rusia

• Shanghai Jiao Tong University, China

• Universitatea Tongji din Shanghai, China

Suntem mândri să vă informăm că de acum există o opțiune de grad dublu disponibilă la Universitatea Yonsei din Séoul, Coreea de Sud. Școala de Afaceri Yonsei și Școala de Afaceri ESSEC Business School au făcut schimb de studenți în trecut, dar aceasta este prima dată când Universitatea Yonsei a semnat un acord Double Degree la nivel de licență.

Există un număr limitat de locuri pentru fiecare program de schimb. Se pot aplica anumite criterii de eligibilitate, cum ar fi studierea și promovarea cursurilor de limbi străine ale universității partenere în cauză în timpul primului ciclu de studii la ESSEC .

IBEA International Business Education Alliance

La sfârșitul primului an, puteți aplica pentru a participa la programul IBEA, care vă va face să petreceți primele trei semestre în campusul ESSEC unde ați început studiile, un semestru la campusul ESSEC Asia Pacific din Singapore, apoi unul semestru la fiecare din următoarele universități:

• Universitatea din Mannheim, Germania

• Universitatea din Carolina de Sud, Scoala de Afaceri Darla Moore, Statele Unite ale Americii

• EBAPE / FGV - Fundação Getulio Vargas, Brazilia

Unde sunt absolvenții noștri acum

44% intră pe piața muncii

88% dintre studenți găsesc un loc de muncă în termen de 4 luni de la absolvire

70% lucrează într-un mediu internațional

Salariu mediu de pornire de 37.000 €

Sectoare majore în care lucrează absolvenții noștri: TIC, Lux, Audit

52% urmează o diplomă de masterat

 • La ESSEC în MSc în Management sau programe avansate Master
 • Sau în cele mai prestigioase universități din întreaga lume, cum ar fi London Business School, London School of Economics, Universitatea Bocconi, ESADE Business School, HSG St Gallen, Universitatea Stanford, Universitatea din Sydney etc.

4% își creează propriile companii

ESSEC Ventures și incubatoarele de afaceri Antropia pe campusurile franceze de start-up case și oferă sprijin în ceea ce privește coaching-ul și resursele.

Absolvenții noștri cu talente antreprenoriale includ:

 • Corinne Vigreux, clasa din 1987, fondator al "Tom-Tom"
 • Patrick Dalsace, clasa din 1999, creatorul filmului "La Fourchette"
 • Nicolas Wolfovski, clasa anului 2009, creatorul "La Fabrique du Sur-Mesure"
 • Louis Bataille și Guillaume Caffin, clasa din 2011, creatori de "Les Deux Gourmands"
Program predat în:
Engleză
Limba franceza
Ultima actualizare August 10, 2018
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Aug 2019
Sept 2019
Duration
4 anii
La zi
Price
12,500 EUR
Campus France / Maroc: taxa de școlarizare este de 12.500 EUR pe an. Campus Singapore: taxa de școlarizare este de 20.500 SGD pe an.
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Aug 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Aug 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Aug 2019
Termen limită de aplicare

Aug 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date