Executive Bachelor of Business Administration (EBBA)

Generalități

Programul de descriere

Prezentare generală

Programul de licență EBU Executive of Business Administration oferă studenților maturi care au cel puțin 7 ani de experiență de lucru cu o cunoaștere cuprinzătoare a conceptelor, teoriilor și modelelor de afaceri.

Programul se concentrează asupra și aplicării lor la problemele din lumea reală, cu interacțiune și învățare tangibile. Prin această abordare, studenții învață să conecteze conceptele de afaceri la societatea globală mai mare, pregătindu-se pentru o cale de carieră clară în domeniul afacerilor. Li se oferă o pregătire solidă pentru a continua studiile universitare în administrarea afacerilor sau în domeniile conexe.

Comisia Europeană oferă îndrumări instituțiilor de învățământ superior în acordarea de credite pentru rezultatele învățării dobândite în afara contextului de învățare formală prin experiența de muncă. Recunoașterea este urmată automat de acordarea de credite ECTS în programul EBBA.

Campus Luxembourg Wiltz

Studenții vor fi invitați să participe la evenimentele și seminariile din săptămâna campusului o dată înainte de absolvirea studiilor, cu toate acestea, participarea la mai mult de o săptămână de campus este de asemenea permisă și încurajată. În timpul săptămânii campusului, studenții vor finaliza examenele de sfârșit de termen, vor vizita companii și industrii notabile și vor socializa și rețea unul cu celălalt.

Luxemburg nu este doar un hub financiar, ci un oraș multicultural și sediul multor instituții europene. Între tradiție și modernitate. Vă veți putea bucura de diferite peisaje din parcurile naturale, castele medievale și numeroase trasee de drumeții sau mountain bike în toată regiunea. Luxemburgul și Chateau Wiltz vă întâmpină.

Studenții care finalizează acest bacalaureat urmăresc cariere în:

 • Consultant
 • Manager de Finante
 • Director de marketing
 • Manager de operațiuni
 • Administrator de asistență medicală
 • Manager de sisteme informatice

EBBA în rezultatele învățării programului de administrare a afacerilor

Obiectivele de învățare EBU sunt destinate să sporească învățarea studenților în următoarele domenii: comunicare, raționament etic, abilități analitice, tehnologie informațională, perspectivă globală, gândire critică și înțelegerea sinergiei. După finalizarea programului EBBA, absolvenții vor:

 • Demonstrează profesionalism, conștientizare de sine și conducere
 • Înțelegeți problemele de inovare și dilemele cu care se confruntă deseori întreprinderile
 • Aplicați cunoștințe și abilități pentru a rezolva problemele de afaceri
 • Înțelegeți conceptele și tendințele inovării și modul în care IT-ul poate îmbunătăți performanța organizațională
 • Demonstrați o perspectivă globală și o conștientizare a impactului asupra diferențelor culturale asupra întreprinderilor
 • Poseda abilitățile necesare pentru a integra concepte din diverse discipline pentru a identifica și dezvolta strategii de afaceri
 • Posedați abilitățile necesare pentru a lucra și conduce eficient într-un mediu bazat pe echipă
 • Să aveți o înțelegere și apreciere completă pentru importanța luării deciziilor etice127050_image1-2.jpeg
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

European Business University of Luxembourg is dedicated to achieving and sustaining a tradition of academic excellence by ensuring it is at the forefront of evolving innovation. EBU strives to become ... Citeste mai mult

European Business University of Luxembourg is dedicated to achieving and sustaining a tradition of academic excellence by ensuring it is at the forefront of evolving innovation. EBU strives to become of the benchmark of world-class quality education by drawing on the talents of an actively supported team of internationally recognized staff and faculty of women and men from transcultural backgrounds. Citește mai puţin