Film & Television Production BSC (Hons)

Generalități

Programul de descriere

BSc Film & Television Production (Hons)

Acest program oferă o bază largă de productie si post-inclusiv camera, roluri de studio, abilități de editare, compunere digitale și efecte vizuale. Prezentare, design, animație și tehnici de grafică în mișcare sunt de asemenea incluse.

Acesta oferă posibilitatea de a dobândi atât cele mai noi tehnici și abilități tradiționale în producția de televiziune și de film și post-producție. La finalizarea cu succes a acestui program studenții vor fi capabili să: demonstreze competență în tehnicile de camere și studio, analiza, proiectare, și de a crea grafice de mișcare și efecte vizuale, produc și de a gestiona activele într-o varietate de mass-media (film, text, imagine, animație, sunet, video).

Persoanele fizice vor lucra în mod independent și ca parte a unei echipe, utilizând tehnologii emergente legate de industria de producție și post-producție pentru a produce un portofoliu de lucru care demonstrează o conștientizare tehnic, social, etic și juridic puternic pentru industria de divertisment.

Universitatea are în prezent un acord de parteneriat cu BBC Training și Dezvoltare, în care vor fi prelegeri care introduc și sesiuni practice de studio, ca parte a programului.

Următoarele este o indicație a conținutului programului actual. Cu toate acestea, natura în schimbare rapidă a zonei subiect înseamnă că atât cursurile oferite, și conținutul individual de curs, poate varia în anii următori.

Ultima actualizare Aug 2016

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Greenwich has scooped top spot in the London league table for student satisfaction, for the second year running. In the latest Sunday Times University Guide league table, published on 12 September, th ... Citeste mai mult

Greenwich has scooped top spot in the London league table for student satisfaction, for the second year running. In the latest Sunday Times University Guide league table, published on 12 September, the university is ranked 26th for student satisfaction, out of 122 institutions in the UK, putting it ahead of all other universities in the capital. Citește mai puţin
Londra , Rochester + 1 Mai mult Mai Puțin