Fizica bsc

Generalități

Programul de descriere

physcern

curs de diplomă de licență în Fizică BSC F300:

Fizica abordează unele dintre cele mai profunde întrebări ale modului în care funcționează universul și explorează natura dincolo de limitele experienței umane. Personalul nostru desfasoara activitati de cercetare din cele mai lungi scale de lungime și de timp - de exemplu, rolul materiei întunecate în structura Universului și mimarea Big Bang-ului în ciocniri nucleare grele - la cele mai mici scale de lungime și de timp, de exemplu vânătoarea pentru bosonului Higgs și alte aspecte ale fizicii particulelor elementare.

Între aceste două extreme, înțelegerea modului în care funcționează Soarele și stelele, fizica si biofizica structurilor nanometrice, stări cuantice ale materiei, cum ar fi gazele superconductivity și atom ultrarece, și metamateriale (fizica de pelerine invizibile) sunt esențiale pentru temele noastre de cercetare.

Pentru a putea beneficia în mod direct de această activitate de cercetare prin aderarea la noi și de a fi predate de către experți recunoscuți pe plan internațional la frontierele fizicii; și prin participarea la cercetarea în sine, în ultimii ani de gradul dumneavoastră.

Detalii curs

Studia fizica vă oferă o înțelegere a regulilor fundamentale care guvernează natura materiei în univers, și tehnicile științifice de rezolvare a problemelor care stau la baza acestor cunoștințe. Vei obține o înțelegere profundă a fizicii fundamentale într-un cadru matematic puternic și există multe oportunități de a urmări opțiuni de specialitate, ceea ce face de gradul fizica foarte flexibil. În al treilea an de dvs., va avea, de asemenea, posibilitatea de a efectua o bucată mare de muncă de proiect, ca parte a unei echipe de aproximativ 20 de studenți.

Ocuparea forței de muncă

Feedback-ul arată că 90% -95% dintre studenții noștri merg să lucreze sau să studieze la absolvire. Dintre cei în ocuparea forței de muncă, de obicei, în jur de 90% de câștig locuri de muncă la nivel de absolvent și câștigă salarii în regiunea de £ 18,000- £ 26,000 pe an la șase luni de la absolvire.

Pregătirea pentru cariera ta este una dintre primele lucruri pe care trebuie să se gândească atunci când începe universitate. Ca absolvent fizica, aveți un mare potențial de a obține un loc de muncă intelectual stimulativ, bine plătit și de mare putere. Ai putea urmări o carieră în cercetare într-un mediu academic sau industrial sau ai putea lucra în dezvoltarea de produse pentru o companie high-tech. Ai putea aplica, de asemenea abilitățile dumneavoastră analitice și de calcul prin consultanță științifică. Acesta este doar începutul, cu multe alte cariere deschise pentru tine, inclusiv de predare, legea brevetelor, și finanțe matematice.

Studia fizica la Birmingham este mult mai mult decât prelegeri care participă. Pe măsură ce progresul prin gradul dumneavoastră, punem un mare accent pe predare aptitudini transferabile: matematică, calcul, rezolvarea problemelor, grup de lucru, de gestionare și de prezentare. Ele vor contribui la facandu-te mai atractiv pentru potențialii angajatori.

Fie că aveți o idee clară în cazul în care aspirațiile viitoare minți sau doresc să ia în considerare gama largă de oportunități disponibile o dată ce au un grad Birmingham, carierele noastre de rețea și a Școlii proprii tutorele de cariera poate ajuta la asigurarea de cercetare sau industrie destinații de plasare și, în cele din urmă , locul de muncă absolvent.

Serviciul nostru unic cariere de orientare este adaptată la zona dvs. subiect academic, oferind o echipă specializată (în fiecare dintre cele cinci colegii academice), care vă poate oferi consultanță de specialitate. Odată ce ai o carieră în tintesti, unu-la-unu de sprijin cu CV-uri și aplicații de locuri de muncă va ajuta să dea margine. In plus, nostru angajator-a aprobat, Abilitati de atribuire Personal (PSA) recunoaște activitățile extra-curriculare, și oferă un program de angajare acreditat conceput pentru a îmbunătăți perspectivele de carieră premiat.

Gradul de dvs. Birmingham este dovada de capacitatea ta de a reuși într-un mediu academic exigent. Angajatorii țintă studenții Birmingham pentru unitatea lor, diversitate, abilități de comunicare și de rezolvare a problemelor, abilitati de lucru echipa lor și de conștientizare culturală, iar statisticile noastre ocuparea forței de muncă absolvent au continuat să urce într-un ritm mult peste tendințele naționale. Dacă ați profita din plin de gama largă de servicii pe care le va fi capabil de a dezvolta cariera din momentul in care sositi.

Fizică și Astronomie rămas singur absolvenți au intrat într-o gamă foarte largă de cariere provocatoare și plină de satisfacții în destinații care includ:

  • NASA
  • NHS - Fizica Medicala
  • Rolls-Royce
  • EDF Energy
  • BAE Systems
  • Barclays Capital
  • Coopers PriceWaterhouse
  • Accenture - Servicii Tehnologie
Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Birmingham is a truly global university producing world-leading research. We benefit from mutual partnerships with a wide range of international institutions and host a large international community o ... Citeste mai mult

Birmingham is a truly global university producing world-leading research. We benefit from mutual partnerships with a wide range of international institutions and host a large international community of researchers and students. With over 5,000 international students from more than 150 countries, and 31% of our academic staff from overseas, our campus is truly a diverse and global place which attracts the brightest and best international students and staff. Citește mai puţin