Inginerie civilă

International Accelerator

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Inginerie civilă

International Accelerator

Despre Inginerie civilă

Inginerie civilă este cea mai veche și cea mai largă a disciplinelor inginerești. După cum sugerează și numele, inginerii civili servi oameni, și, astfel, acestea au fost numite "inginerii și arhitecții lumii noastre construite." ingineri constructori concepe, planifica, proiecta, construi, exploata și întreține instalațiile și sistemele care servesc nevoilor de bază ale societății noastre. Infrastructura include clădiri, poduri, rezervoare de apă, linii de transmisie, conducte, autostrăzi, căi ferate, aeroporturi, porturi, apă și colectare a apelor uzate / sisteme de tratare / distribuție, baraje și centrale electrice. Mai mult decât orice profesie, inginerii civile pot avea un efect pozitiv asupra protecției mediului.

Ca un exemplu al diversității competențelor utilizate în inginerie civilă, domeniul construcțiilor bazează în mare măsură de științele inginerești de bază; principiile de afaceri și de management economice fundamentale; aplicații informatice; și doar simț practic și simplu comun. Pe de altă parte, domeniul analizei structurale și design-ul este la fel de sofisticat în modelarea matematică și de calculator ca orice zonă în inginerie. De fapt, numeric de modelare metoda cea mai flexibilă și mai puternic / analiză la dispoziția inginerilor de azi-element finit metodă a fost de pionierat ingineri civili.

Pentru că inginerii civili sunt implicați în aproape fiecare domeniu, care este fundamentală pentru nevoile de bază ale omului, piața locurilor de muncă pentru absolvenții este puternică și stabilă. Inginerii civili sunt angajați în zonele urbane și rurale; ei pot lucra pentru guvernele locale, statale și federale, pentru cea mai mică firmă de consultanță, sau pentru un mare conglomerat internațional.

absolvenți de inginerie civilă ocupă poziții de conducere în industrie și de guvern din Statele Unite și sunt în cerere mare din cauza educației excelente pe care le primesc de la Auburn. Departamentul are una dintre cele mai puternice programe de burse disponibile la Auburn pentru studenții calificați, care pot fi de un real ajutor în compensarea costului unui colegiu de educație.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Locations
Statele Unite ale Americii - Boston, Massachusetts
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Statele Unite ale Americii - Boston, Massachusetts
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala